FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Adrian Falub: "Ne putem salva"

Adrian Falub, Falub, Unirea Alba Iulia
Adrian Falub, Falub, Unirea Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Unirii, Adrian Falub, crede că echipa a căpătat maturitate în Liga 1 şi poate evita retrogradarea

- Domnule Falub, Unirea şi-a reluat pregătirile pentru retur. Ce urmează în perioada următoare?

- Avem foarte mult de muncă, şi în funcţie de fotbaliştii care vor veni la Alba Iulia trebuie să consolidăm rapid relaţiile de joc, relaţiile umane, astfel încît startul returului să ne prindă pregătiţi din toate punctele de vedere. Avem programate o serie de partide amicale, pentru a închega aceste relaţii.

- Care au fost cauzele parcursului mai puţin reuşit din turul campionatului?
- Am primit foarte multe goluri pe fondul unor mari greşeli în defensivă, şi cu siguranţă alta ar fi fost situaţia dacă nu am fi încasat atîtea goluri. Lipsa de experienţă, faptul că în primele 5-6 jocuri am utilizat majoritatea fotbaliştilor cu care am promovat din eşalonul secund, plus faptul că jucătorii sosiţi la echipă pe ultima sută de metri au avut nevoie de timp pentru a reintra în ritm au constituit tot atîtea dezavantaje pentru noi. Este drept că am şi fost net dezavantajaţi de arbitri în primele 17 runde.

- Are şanse Unirea să se salveze de la retrogradare?
- Echipa a acumulat şase luni de experienţă pe prima scenă a fotbalului românesc, iar pe băieţi i-am simţit extrem de motivaţi la reluarea pregătirilor. Toţi îşi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivul şi cred că acest lucru se poate realiza. Avem nevoie de sprijinul suporterilor, al tuturor celor care iubesc Unirea Alba Iulia şi în aceste condiţii lupta pentru salvarea de la retrogradare poate avea un final fericit pentru noi.

- Este o promisiune?
- Mie nu-mi place să promit, spun doar că împreună cu fotbaliştii vom incerca să menţinem Unirea Alba Iulia în Liga 1 şi în sezonul 2010-2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează