FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adrian Ilie: "CFR joacă numai la butoane!"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Adrian Ilie acuză violent trupa clujeană că recurge la jocuri de culise pentru a reveni pe primul loc.

- Domnule Ilie, va fi un final corect de campionat?
- Din partea Stelei, da. Din partea CFR-ului, nu. Nu vedeţi ce au ajuns să facă? Au co­man­dat Oţe­lului să ne testeze anti­do­ping, s-au gîndit că ne ţin pînă noap­­tea şi nu ne vom putea re­face pen­tru meciul cu Poli. Apoi, ce au fă­cut la Arad de­pă­şeşte orice ima­ginaţie!

- Ce?
- La cererea expresă a clujenilor, cei de la Poliţie s-au dus la Arad să ca­ute aşa-zişii bani trimişi de Stea­ua. Apoi, tot la ordinul lor, un di­rec­tor de la UTA i-a ameninţat pe Za­ha­ria, Bălţoi şi Hidişan că trebuie să o la­se mai uşor cu CFR. «Aveţi gri­­jă cum jucaţi, că noi sîntem deja re­­­tro­gra­­daţi!», aşa le-au zis. Cu alte cu­vin­te, să le dăm punctele. Ei şi-au luat măsuri de siguranţă la Arad, dar vorbeau de meciul nostru de la Galaţi pentru a ne distrage aten­ţia.

- Bun, dar...
- Şi tot ei sînt cu gura mare! Ne tot suspectează la fiecare meci, iar ei butonează tot prin spate. Chiar nu le e ruşine? Sînt disperaţi că au pier­dut primul loc şi că nu vor lua titlul.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (233)
 •  23 Aprilie 2008, 00:20

Limbricul de adrian ilie isi da tot mai mult in petec. Este de mirare ca un ziar ca si G sp. ii publica aproape zi de zi cretinismele pe care le emana.

 •  23 Aprilie 2008, 00:20

Mai taceti dracului mai cretini i.dy.oti,handy.capa.tilor franari cufuriti,javre de maidan si cr.oncanitori frustati ca tot Steaua castiga campionatul sa muriti voi si sa crapaty de ciuda sa le-o suget.ty la toti stelistii si sa ne kkam in gurile voastre spurcate frustatilor,gu.noaie mize.rabile iar pe voi javrelor o sa va umilim la voi acasa o sa devenim campioni.HAI STEEEEEEEEAAAAAAAUUUUUUAAAAAAAAAA!

 •  22 Aprilie 2008, 23:55

Draga Adrian Ilie, de ce nu-ti vezi de oile tale? Tu nu vezi cum joaca Steaua? De ce nu vrei sa intelegi ca existe si echipe precum Otelul Galati carora nu le convine ceea ce a facut Steaua. Ce sa butoneze CFRul? S-a vazut diferenta de joc intre Steaua si CFR. Cu o echipa puternica Steaua n-are nici o sansa

Vezi toate comentariile (233)
Comentează