FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adrian Mihalcea: "Steaua a ajuns rău dacă-l ia pe Tall!"

Adrian Mihalcea, Mihalcea
Adrian Mihalcea, Mihalcea

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Adrian Mihalcea a jucat în Cipru contra senegalezului transferat în Ghencea. Ex-dinamovistul îl caracterizează drept un fundaş modest

- Adrian, te-am sunat să te întreb de Gora Tall...
- Am auzit şi eu că Steaua l-a transferat pe el, pînă la urmă, nu pe Ouon. Ce te interesează?

- Ce fel de jucător e senegalezul?
- Eu zic că nu e de Steaua, în primul rînd. Ştii bine ce am zis cînd mi-ai cerut să-l caracterizez pe Ouon: că e un fundaş foarte, foarte bun, care s-ar impune fără probleme în România. Ei, despre Tall nu pot să zic acelaşi lucru. E diferenţă mare de tot între ei doi!

- Dar ce-l face să fie atît de slab?
- Să-ţi zic întîi ce e bun la el: dă bine cu capul. Omu' e înalt, greu de depăşit în aer. Mai departe, nu te impresionează cu nimic. Adică e uşor de depăşit în viteză, e rudimentar, se precipită cînd are mingea la picior. În plus, cînd am jucat eu contra lui, l-am văzut că nici nu se coordonează deloc cu colegii din apărare.

- Ai şi marcat împotriva lui.
- Da, i-am eliminat din Cupă în "sferturi". Aris, pentru care joc eu, a scos-o pe APOP într-o dublă manşă şi eu am înscris un gol. Contra lui Tall am jucat acum trei săptămîni, iar pe Ouon l-am avut adversar în urmă cu două zile, deci ştiu ce vorbesc, nu-mi dau cu părerea aiurea.

- Te-a sunat cineva din Ghencea să te întrebe de Tall?
- Nu. De altfel, am mai vorbit pe aici, prin Cipru, cu oameni din fotbal. Toţi se miră, nu pricep rostul acestui transfer. Mă întrebau ce se întîmplă cu Steaua!

- Cum adică?
- Păi, Steaua e un nume important din fotbalul european. Aici, în Cipru, are imaginea unui club puternic, d-aia ei se miră toţi că Tall a ajuns să joace acolo.

"Nu-mi cere să-l compar pe Tall cu Dorin Goian, fiindcă nu pot. E diferenţă între ei, nu cred că africanul se aseamănă în vreun fel cu fostul fundaş al Stelei!"
Adrian Mihalcea, atacant Aris Limassol

7 goluri are Mihalcea (33 de ani) în campionatul din Cipru, după 22 de etape. Fostul dinamovist e golgeterul echipei lui şi pe poziţia a şaptea în topul marcatorilor

1.90 metri măsoară Gora Tall. Africanul e cel mai înalt fundaş de la Steaua. Cîntăreşte doar 80 de kilograme

6 echipe a schimbat Tall în carieră pînă la 24 de ani: Stade Mbour (Senegal), Ashdod (Israel), Nelas, Trofense şi Gondomar (toate din Portugalia) şi APOP (Cipru)

Ce a făcut Tall în acest sezon la APOP:
- A jucat 21 de meciuri din 22. A lipsit o singură dată, suspendat. A încasat patru "galbene" de la începutul campionatului.
- A marcat de trei ori pentru APOP, grupare clasată pe poziţia a şasea în Cipru, din 14 competitoare.
- Ultimul joc oficial l-a avut sîmbăta trecută, cu Doxa (2-2). A început ca titular, însă a fost substituit după doar 32 de minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
 •  24 Februarie 2010, 19:48

Mihalcea este corect. A raspuns la intrebari si a privit problema Tall prin prisma lui, de fotbalist si fost adversar. Problema mare este ca s-ar putea sa aiba dreptate referitor la african si steaua. Gigi, Steaua a murit a ramas doar steaua becali bucuresti care este o scanteie mica. Clujul, Dinamo si Rapid vor castiga impotriva Scanteiei Bucuresti

 •  24 Februarie 2010, 19:12

deci putem inchide campionatu.steaua e campioana clar=))=))

 •  24 Februarie 2010, 18:47
Postat de dmarian pe 24 Februarie 2010, 15:21

STEAUA 1-3 CEAHLAUL :X :X :X =)))

Tare asta...noi jucam in 10 nu in 12 :)

Vezi toate comentariile (58)
Comentează