FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Adrian Mititelu: "Am fost chemat ca martor şi parte vătămată"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2010 00:00

UPDATE Adrian Mititelu a părăsit sediul DNA Piteşti după două ore şi jumătate de audieri. Dacă la sosirea în Piteşti nu a dat nicio declaraţie, la plecare a spus că "Am fost chemat ca martor şi parte vătămată la meciul  FC Argeş-Universitatea Craiova. Am fost chemat mai demult, dar ca martor vin şi eu cînd pot, nu cînd vrea cineva anume".

 

Cu o oră înainte ca Mititelu să plece din sediul DNA, cineva din sediul Directiei Naţionale Anticorupţie a mers la maşina patronului oltean de unde a luat telefonul acestuia din urmă.

Finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este audiat în acest moment la sediul DNA Piteşti. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care acesta a fost chemat la audieri.

Conform surselor Gazetei Sporturilor acesta a fost chemat pentru a da detalii în dosarul corupţiei din fotbal în care este implicat şi Cornel Penescu, alături de alte nume din fotbalul românesc.

După nouă luni petrecute în arest, Penescu alături de fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, au fost eliberaţi, vineri, fiind în prezent cercetat în libertate, fără a avea voie să părăsească România!

 

Finanţatorul Universităţii nu a declat nimic la intrarea în sediul DNA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  03 Februarie 2010, 16:21

Usor usor cred ca o sa puna astia gheara si pe tine ca nu se poate sa nu ai si tu bube in cap.Asa mai scapa Craiova de tine si poate o sa o ia altcineva sa faca ceva ca si cu tine de cand esti numai la retrogradare stam .

 •  01 Februarie 2010, 22:14

tE PUI CU BASE ? TE PUI CU PORTOCALA MECANICA :)) FAC ASTIA CE VOR ! De ce Udrea, Eba sau Ritzi nu sunt chemate la DNA ?

 •  01 Februarie 2010, 21:04
Postat de pe 01 Februarie 2010, 14:33

Bravo DNA ! La parnaie si cu mititelu ! A facut blat cu steaua ! Si nu numai !

Nu este adevarat, Steaua a facut blat cu ei!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează