FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Adrian Mititelu, duşmanul bacalaureatului! :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2010 00:00

Şi în acest an Adrian Mititelu nu şi-a lăsat jucătorii de la Universitatea Craiova să susţină examenul de Bacalaureat. Dacă anul trecut, Cosmin Gîngioveanu şi-a amînat examenele pentru că nu a fost lăsat de Mititelu, acelaşi lucru s-a întîmplat şi acum cu Mihai Costea.

Costea a fost singurul jucător din lotul Ştiinţei care nu a fost obligat de Mititelu să se ducă cu echipa în cantonamentul din Austria. "Asta e situaţia, a trebuit să mă conformez şi să mă sacrific pentru echipă, dacă aşa a dorit patronul. Nu e un capăt de ţară să-mi amîn bacul, dar îmi pare rău, pentru că eram pregătit şi aşteptam să mă văd cu sacii în căruţă", a precizat Mihai Costea. În schimb, Adrian Mititelu a refuzat să discute despre acest subiect cu jurnaliştii de la VIP.

Mihai Costea a terminat în această vară cursurile Grupului Şcolar Ucecom "Spiru Haret" din Craiova.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
ionteleaga
ionteleaga  •  13 Iulie 2010, 15:40

Cer putin respect cad discutati despre o somitate in domeniul economic cum a fost, este si va fii domnul Mititelu. Poate ca nu stiti dar domnia sa este DOCTOR IN ECONOMIE cu lucrarea "Economia subterana".Tin totusi sa-i reamintesc eminentului savant ca nu se putea inscrie nici la facultate si nici la doctorat (in acesata ordine daca cumva nu isi reaminteste) fara diploma de bacalaureat .

ornitoric
ornitoric  •  13 Iulie 2010, 14:11

A crezut ca e un bar de zi!

10geo
10geo  •  13 Iulie 2010, 13:44

din cauza asta merge craiova asa prost. daca saracul nu stie ce e ala bac cum sa accepte. oricum nu are costea farza de bac dar macar incerca.,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează