FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adrian Mititelu, dispus să îi vândă încă un jucător lui Becali: „De ce să nu-l dau?”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 10:22 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 10:30

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, este dispus să mai facă o afacere cu Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei României, FCSB. 

Afaceristul ce conduce gruparea din Bănie a spus că nu se compară, din punct de vedere financiar, cu Gigi Becali sau cu Mihai Rotaru (49 de ani), patronul rivalei din oraș, CSU Craiova, și nu ar spune nu unei oferte venite de la roș-albaștri pentru Yassine Bahassa (30 de ani), extrema franceză a lui FCU Craiova. 

Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-1
Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”

Adrian Mititelu: „Bahassa e un jucător care nu spunea nimic”

„La fel de uimit sunt și eu de Bahassa, În raport cu alţi jucători are un contract destul de... să nu zic modest, dar mult mai puţin în comparaţie cu alţi jucători. Nu am plătit o sumă de transfer, ci, dacă nu mă înşel, doar un salariu la semnătură şi un comision impresarului. E un jucător care nu spunea nimic. 

El avea o publicitate bună, jucase în liga 2 din Franţa, dar nu mă aşteptam să fie atât de bun. Edi Zelgin este autorul faptei. El l-a adus şi pe fundaşul central, Duarte, dar şi pe Bahassa. La început a fost puţin carotat de unii şi de alţii, că, vezi Doamne, trebuia să luăm alţi jucători”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Sport.ro.

Adrian Mititelu: „Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau?”

„Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat şi eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? 

Are Becali banii, n-aţi auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard şi jumătate!”, a mai precizat patronul lui FCU Craiova 1948. 

Ce jucători s-au mai transferat de la FCU Craiova la FCSB

Doi jucători s-au mai transferat de-a lungul timpului de la FCU Craiova la FCSB. În iulie 2011, Mihai Costea (34 de ani) se transfera de la FCU Craiova la FCSB (n.r Steaua, cum se numea la acea vreme), în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro. 

În luna august a acestui an, Andrea Compagno (26 de ani) făcea pasul de la FCU Craiova 1948 la FCSB, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Italianul este golgheterul la zi al Superligii, cu 13 goluri marcate în 18 partide disputate. Opt dintre acestea au fost bifate în tricoul roș-albastru. 

VIDEO. Adrian Mititelu, primele declarații după FCU Craiova - FCSB 0-2: „Parcă e un blestem!”

Citește și:

FCSB a început atacurile înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

Mihai Stoica, încântat de forma arătată de FCSB în Superliga: „Pariul meu stă în picioare” » În câte etape își vede echipa pe primul loc

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Decembrie 2022, 17:05
Postat de george.br pe 13 Decembrie 2022, 11:23

Sper sa nu-l dea acum, in iarna ca avem nevoie de el. Personal cred ca Miti ar fi bucuros sa ia un milion pe el.

In iarna il da afara pe Napoli de la fcs urogat2017!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Decembrie 2022, 17:04
Postat de tzintaru pe 13 Decembrie 2022, 13:30

Și mie îmi place Napoli.A făcut mereu treabă.Nici cu Croitoru nu jucăm chiar rău ,doar că era și mult ghinion.Forza Știința!

Napoli nu e la Stiinta! E la fc s Urogat2017!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Decembrie 2022, 17:03
Postat de CraioveanuM pe 13 Decembrie 2022, 13:31

Da avem lot de primele 6 echipe dar nu avem stabilitate la nivel de conducere. Napoli vrea un cadou de Crăciun (jucători) dar se poate aștepta de la Mititelu la o reziliere de contract. Omul ăsta și-a bătut joc de echipă și nu în ultimul rănd de banii lui.

Cum sa ai de primele 6 si sa fii pe ultimele locuri!? Aaaa…. Daca intorci clasamentul! Pai d-aia e echipa fake si fara suporteri si fara nume ! Ca vrea sa *** mereu! Traieste in propria iluzie! Fcurogat2017 din ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close