FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

„Mai rar ați văzut CFR-ul așa!” » Concluziile lui Adrian Mutu, după prestația solidă a giuleștenilor din Gruia: „Mi-a ieșit în seara asta”

Adrian Mutu și Dan Petrescu, înainte de meci / foto: Cristi Preda +18   FOTO
Adrian Mutu și Dan Petrescu, înainte de meci / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 21:17 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 21:30

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, e satisfăcut de jocul reușit de giuleșteni pe terenul campioanei CFR Cluj, în partida încheiată la egalitate duminică seara, scor 2-2. Pe „Briliant” îl nemulțumește, însă, maniera în care alb-vișiniii au irosit marile ocazii din final.

„Mi-a ieșit în seara aceasta, știam ce calități are Onea (n.r. - autorul unui gol și a unei pase decisive), știam că trebuie să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună, nu doar a doua. Dar rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne entuziasmăm la un 2-2. 

Mai rar ați văzut CFR-ul să fie împinsă așa. Am dominat meciul, am avut posesie, păcat că n-am avut șansă și nu am reușit să marcăm.. Au fost intervenții senzaționale ale lui Scuffett, apoi au venit ratările incredibile ale lui Dugandzic și Ioniță. 

Plecăm cu un punct, asta e, suntem puțini dezamăgiți că n-am reușit să fructificăm ce trebuia să fructificăm. O să analizăm lucrurile care nu merg bine și o să încercăm să le corectăm, play-off-ul e lung. Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă. Nu jucăm la egal în niciun meci, vrem să scoatem maximum din fiecare joc”, a spus Mutu, la Orange Sport.

A trecut mult timp de când n-am mai marcat, nu mai înscrisesem din perioada de la Iași. Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm. Cred că meritam victoria. Dar e un punct muncit, venit pe terenul campioanei României, și e foarte important pentru noi. Echipa noastră a jucat foarte bine, ne-am dăruit pe teren până la ultima suflare, rămâne un punct bun pentru noi. Luăm meci cu meci și vrem să le demonstrăm suporterilor că luptăm pentru emblema de pe piept.

- Răzvan Onea, fundaș Rapid

VIDEO Faza primei reprize din CFR Cluj - Rapid » A marcat după ce și-a dat la propriu cu stângul în dreptul!

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din CFR Cluj - Rapid 2-2

+14 FOTO

Citește și alte știri din Superligă: 

Derby-ul feroviar CFR Cluj - Rapid 2-2, comentat live de Geambașu, Udrea și Luțac: „3 vești bune și 3 vești proaste. Ei doi ar trebui să ceară diminuări salariale!”

VIDEO Runda Farului » CFR Cluj și Rapid s-au neutralizat în Gruia, la capătul unui meci memorabil. Hagi profită și se distanțează: clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dragos2003
Dragos2003  •  20 Martie 2023, 12:57

Costache trebuie sa meargă în liga 4 sa joace, nu ai voie sa mai bagi în teren un jucător atât de slab. Sa nu fi capabil sa dai cu șiretul, dar vrei la Rapid. Afara repede cu el.

Lecoqsportif
Lecoqsportif  •  20 Martie 2023, 00:16

Costache ala asta e demn de o alta meserie, eventual picol, macar asa scapa *** de Mutu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează