FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Adrian Mutu, criticat pentru decizia de a veni la Petrolul: "Nu era o echipă de nivelul lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 15:18

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal, a vorbit despre situaţia lui Adrian Mutu, care ar trebui să dea probe la Fiorentina pentru a semna cu formaţia din Serie A.
Tehnicianul crede că ”Briliantul” a greşit în momentul în care a ales să revină în Liga 1 la Petrolul, unde a marcat 6 goluri în 21 de meciuri disputate în toate competiţiile.

”Petrolul nu era o echipă de nivelul lui. Nu ar fi trebuit să meargă acolo. Trebuie să ai o echipă puternică pentru a fi puternic. Nu poţi cîştiga de unul singur meciuri, aşa cum aveau pretenţia cei de la Petrolul”, a spus Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gd200902
gd200902  •  09 Ianuarie 2015, 12:05

Ce sa spuna si Reghecamf, un fost jucator mediocru, un om fara pic de bun simt... O sa-l vedeti cand va pleca cu coada-ntre picioare de la arabi, o sa zica, ca oricum el era un antrenor prea mare pentru o echipa ca Al Hilal, asa cum era si Mutulica pentru Petrolul, care cu el in teren, de multe ori, juca in 10 si daca mai intra si Adi Cristea in 9.... Reghe, lasa-ne nene cu tampeniile tale arogante!

un_gazar
un_gazar  •  06 Ianuarie 2015, 20:12

Ha,ha,ha....Baiatul asta e chiar natarau.Poate a vrut sa spuna ca Mutu n-avea valoare pentru Petrolul la momentul venirii sale.Dar aroganta si jignirile sunt caracteristicile marelui antrenor Reghepraf...

solomon_i
solomon_i  •  06 Ianuarie 2015, 18:45

Eu cred ca Mutu nu mai era deja de nivelul Petrolului...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează