FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 3-1

Adrian Mutu nu cedează în fața ultrașilor: „Nu știu dacă e o părere de ansamblu, se uită repede aici. Cu Sepsi n-au văzut, au părăsit sectorul”

Articol de , , - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 23:35 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 23:56

CS Universitatea Craiova a învins Rapidul, scor 3-1, în runda cu numărul 4 a play-off-ului SuperLigii. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, nu ia în calcul demisia, în ciuda scandărilor ultrașilor. 

Ultrașii giuleșteni i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, imediat după CSU Craiova - Rapid 3-1
CSU Craiova - Rapid 3-1
Ultrașii giuleșteni i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, imediat după CSU Craiova - Rapid 3-1

Adrian Mutu, după CS Universitatea Craiova - Rapid 3-1

„Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. Meciul de azi a fost condiționat de eliminare. E greu să scoți ceva în fața Craiovei în condițiile astea. Nu am ce să le reproșez băieților, au vrut, au luptat, chiar au rezistat bine în faza defensiva. 

Roșul a fost acordat foarte ușor! Bineînțeles, și lipsa de concentrare și decizia proastă a lui Costache... dar și să dai două cartonașe galbene în jumătatea adversă.

Suntem condiționați foarte mult de regula under. În astfel de situații, benzile suferă cel mai mult. În afară de Sefer, jucătorii noștri U21 de pe bancă erau fundași centrali. Nu avea niciun sens să facem schimbări.

Criza asta de rezultate nu e întâmplătoare. Unii jucători sunt într-o criză de formă. Dacă ar fi să ne gândim la ultimele două meciuri, în cel cu Sepsi chiar nu am jucat bine, dar astăzi s-a schimbat orice tactică după cartonașul roșu”, a spus Adrian Mutu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Reacția lui Mutu, după scandările ultrașilor

Adrian Mutu nu a luat în seamă scandările galeriei. Din contră, a trimis o „înțepătură” în direcția ultrașilor. Antrenorul s-a luat de faptul că fanii au părăsit sectorul la meciul de runda trecută, eșecul 0-2 de la Sf. Gheorghe. 

„Nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva nu e mulțumit că Rapid tot anul în primele 5, atunci nu am ce să comentez. Dar critica pe care ne-o aduce după un astfel de meci, și după cel de la Sf. Gheorghe, ei nu au fost atunci, au părăsit sectorul, criticile astea sunt pe undeva normale. 

Trebuie să ni le însușim. Suntem toți sub lupa evaluării. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, contează doar prezentul. Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altceva”.

Sper să recuperez jucătorii accidentați, e greu să vin cu ceva nou. Nu pot face schimbările doar de dragul de a le face. Sper să avem tot lotul valid pentru meciul cu FCSB. Nu am mai avut astfel de momente la Rapid
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO CU GOLUL. Alexandru Cîmpanu, execuție magnifică pentru 1-1 în CSU Craiova - Rapid

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce pregătesc dinamoviștii pentru derby-ul cu Steaua: „Cel mai mare corteo după ‘97!” + cum contraatacă rivalii

Chipciu, interviu de 40 de secunde: „Auzeam colegii că vorbeau de Grealish. Că e slab, că nu dă goluri”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  17 Aprilie 2023, 16:44

Pai ei sunt mai ocupati sa protesteze in afara stadionului ca sa cerseasca atentie decat sa isi sustina echipa din tribune.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  17 Aprilie 2023, 16:43
Postat de 10Klaudiu pe 17 Aprilie 2023, 08:27

Haaaahahahaaaa. Acei ,,barbati,, din galeria rapidului, stiu numai sa ceara ..... dar sa ofere ?? Oricum ..... pacat ca nu e antrenor la rapid o femeie .... asa, doar asa se simt ,,barbati,, .... injurand *** (asta a fost o ironie, nu o dorinta).

Pai suporterii rapidului se comporta asa si acasa.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  17 Aprilie 2023, 16:41
Postat de mihalachy pe 17 Aprilie 2023, 08:57

cu cfr si faru a facut meciuri f bune, poate chiar peste ei! ce drac vor si rapidisti cu niste pensionari , iar tinerii sunt ghinionisti! v-a venii si timpu lor!

Cu Farul?? Farul i-a umilit pe Giulesti si CFR-ul, asa slab cum joaca in perioada asta, a avut golul victoriei perfect valabil, dar na, e "centenaru" si au si ei nevoie de ajutor, sunt disperati sa obtina ceva sezonul asta, dar o sa ramana cu ea in mana la toate sporturile (handbal, baschet, volei etc.).

Vezi toate comentariile (13)
Comentează