FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trebuia demis Bergodi? Adrian Mutu crede că a găsit problema Rapidului: „Nu am mai văzut asta”

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 11:42 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 11:51

Plecat de la CFR Cluj, Adrian Mutu a analizat situația de la Rapid. Spune că ar fi o greșeală concedierea lui Cristiano Bergodi, dar remarcă o problemă la giuleșteni.

„Briliantul”, care a plecat în vară de la Rapid pentru a merge la Netchi Baku, a dezvăluit că nu a mai discutat în ultimele săptămâni cu Dan Șucu, acționarul majoritar, al clubului. Și nu se gândește să vină acum în locul lui Bergodi.

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League
SFERTURI
Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League

Adrian Mutu e sigur: „Ar fi o greșeală ca Rapid să-l dea afară pe Bergodi”

„Cu domnul Șucu am mai vorbit, da. Dar în ultimul timp, în ultimele 3 săptămâni, nu am mai vorbit. Cred că și el e supărat, are altele pe cap. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, nu mă gândesc la nimic. Nu mă gândesc în momentul ăsta la Rapid. Am nevoie de altceva, am nevoie să mă relaxez.

Mai e o lună din campionat. Și nu cred că ar fi inteligent din partea Rapidului să schimbe antrenorul. De ce? Ce se poate întâmpla? Nici nu știu cine ar accepta să vină. E un risc, da. E posibil să ai 7 înfrângeri. Nici nu începi anul și deja ești dat afară”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik.

Mutu: „Rapid nu mai ține pasul din punct de vedere fizic”

Apoi, Mutu a spus că a remarcat că Rapid suferă din punct de vedere fizic.

„Nu mă așteptam la căderea asta de la Rapid. Cine se aștepta? Am pățit și eu asta în sezonul trecut, dar aveam alt lot. E o chestie de spiritul jucătorilor. Știi cum e campionatul? Trebuie să te gândești să intri în play-off, cât mai aproape de lider. Apoi începe alt campionat. Noi am ajuns atunci bine în play-off, din punct de vedere fizic, dar am avut ghinion și nu marcam.

Rapid a ajuns puțin obosită în play-off. Parcă nu reușește să țină pasul. Dacă ajungi stors... De exemplu, CFR a dominat-o fizic pe Rapid. Jucătorii parcă au ajuns obosiți. Când am jucat eu cu Rapid, când plecau jucătorii pe contraatac, era vijelie. Nu am mai văzut asta. Vi s-a părut că au avut zvâcul ăla? Să vină o echipă care are două înfrângeri? Cred că Rapid a ajuns obosită în play-off”, a mai spus Mutu.

Ar trebui demis Bergodi?

Da
Nu

VIDEO. Cristi Dulca, la GSP Live: „Nu mă așteptam ca Rapidul să joace așa după meciul cu FCSB. Problemele de acolo pleacă din vestiar”

Citește și:

Rică Răducanu își așteaptă clienții la braseria de pe litoral unde este patron-ospătar: „Acum facem prețurile”
AFACERE
Rică Răducanu își așteaptă clienții la braseria de pe litoral unde este patron-ospătar: „Acum facem prețurile”
Rapidiștii „înțeapă”: „FCSB câștigă un titlu după 9 ani, dar...”
RAPID
Rapidiștii „înțeapă”: „FCSB câștigă un titlu după 9 ani, dar...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
cordell.hull
cordell.hull  •  14 Aprilie 2024, 12:33
Postat de lefter_popescu pe 10 Aprilie 2024, 13:35

Amice asta e cusurul tău...te gândești prea mult la Rapid si vorbesti prostii. Mai bine ramai agățat de echipa ilfoveana a lui Gigi Valiza ...cea mai buna de pe toate gloabele pământești.

De tine spuneam ca ai iq mai mic decat un stâlp de iluminat?

1280
1280  •  12 Aprilie 2024, 11:19
Postat de maccarone707 pe 11 Aprilie 2024, 09:02

nu ești stelist, dar la cât de prost ești sigur ești fecesebist gigist

Stai liniștit ca locul 4 nu vi-l ia nimeni .

maccarone707
maccarone707  •  11 Aprilie 2024, 09:02
Postat de 1280 pe 10 Aprilie 2024, 13:56

Ninel si cu Mutu , 2 antrenori cam ….zero . Ninel , dacă priviți cu atenție meciurile din Turcia , o să observați cum de fiecare Gaziantep nu există , tehnic . Mutu , doar un nume într-o mare de patroni cocalari . Rapid , veșnica echipă care își va plânge de milă tot timpul …o echipă care își amână centenarul în speranța ca va câștiga campionatul . Rapid …unde toți din toată lumea sunt de vină , numai ei , nu . Rapid , un club unde interlopii , la adăpost își conduc afacerile . Rapid , un club politic Rapid , singuri împotriva lor ! Nu , nu sunt stelist .

nu ești stelist, dar la cât de prost ești sigur ești fecesebist gigist

Vezi toate comentariile (9)
Comentează