FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Adrian Mutu vrea să revină pînă la returul semifinalelor Cupei: "Sper să revin la revanşa cu Astra"

Mutu n-a apucat să marcheze pentru ploieșteni, în 4 apariții în L1
Mutu n-a apucat să marcheze pentru ploieșteni, în 4 apariții în L1

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 00:18

Mutu trage tare în sala de forţă pentru a se întoarce cît mai repede pe gazon.

Recuperarea "Briliantului" decurge conform planului, dorinţa acestuia fiind să poată evolua în unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, returul de Cupă cu Astra, de la Giurgiu, programat pe 16 aprilie.

"Mă simt bine, îmi doresc să revin cît mai repede pe gazon. La următoarele antrenamente sper să pot lovi mingea fără să am dureri. Vreau să pot juca la Giurgiu, chiar şi 20-30 de minute", a declarat Adi Mutu pentru site-ul oficial al "lupilor".

Mutu s-a accidentat la antrenamente înaintea turului cu Astra, 0-0. Atacantul a avut un traumatism pe ligamentul colateral intern al genunchiului şi a suferit o intervenţie chirurgicală minoră pentru a grăbi revenirea pe gazon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  09 Aprilie 2014, 10:10

revansa sau retur?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează