FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile după doi ani » Adrian Neaga și Adrian Mutu implicați într-un blat în Liga 1?! „E adevărat! Îmi suna jucătorii înainte de meci”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 12:06

În timpul mandatului de antrenor principal al celor de la FC Voluntari, Adrian Mutu a avut parte de un moment neplăcut.

Înaintea meciului de pe 4 mai 2018, ACS Poli Timișoara - FC Voluntari, "Briliantul" a primit informații din interiorul echipei, că finul său, antrenorul timișorenilor, Adrian Neaga ar fi încercat să afle detalii din vestiar și chiar a vorbit cu mai mulți jucători din echipa ilfoveană.

Prezent în studioul emisiunii "Pritenii lui Ovidiu" de pe GSP.RO, Adrian Mutu a fost întrebat de acest subiect de Ovidiu Ioanițoaia.

"Informația este adevărată! Neaga nu a încercat să umble la echipă sau să-i mituiască pe jucători, doar i-a sunat să-i întrebe cum joacă și să afle ceva informații. Băieții mi-au spus. Nu mă duc cu gândul atât de departe, deci nu cred că încercat să-i mituiască, nu făcea el lucrul ăsta. 

Eu m-am supărat pe el pentru că i-am spus că, pe lângă relația naș-fin, suntem și prieteni de peste 30 și ceva de ani și nu e frumos ce-a făcut. Dar nu e nimic logic... Când două echipe sunt în luptă directă cum să mă întrebe cum joc? În fine... Am jucat cu el și am câștigat acel meci în deplasare. L-am bătut 3-2, deci n-a avut parte de informațiile corecte", a spus Mutu în exclusivitate.

În schimb, după meciul din mai 2018, Mutu declara: "Sună frumos că eu și Rică suntem acum adversari ca antrenori. Îmi pare rău că l-am învins, dar i-am urat baftă în continuare. Am vorbit cu el după meci. E un antrenor de viitor".

ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 2-3

Au marcat: Artean (60 pen), M. Roman II (76) / D. Benzar (7), L. Marinescu (44 pen), Ad. Bălan (65)

ACS Poli: Straton - Haruţ, Melinte, Cânu, Raţ - Al. Munteanu, Artean, A. Enescu (20 Șeroni), Ciucur (46 Ţigănașu) - Oct. Drăghici (78 Al. Popovici), M. Roman II. Antrenor: Adrian Neaga

FC Voluntari: Balauru - Pleașcă, C. Achim, Horj, Bucurică - Novac, L. Sânmărtean (79 C. Lazăr) - G. Deac (66 Căpăţână), L. Marinescu (69 Ivanovici), D. Benzar - Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu

"Le-am spus jucătorilor că-mi asum toată responsabilitatea rezultatului. Play-out-ul se va juca până în ultima etapă. Cred că s-au făcut câteva greșeli personale astăzi. Dacă egalam în prima repriză altul era rezultatul. La fiecare joc încerc să-i aduc pe băieți la un nivel înalt. Se pare că avem un complex cu Voluntariul L-am felicitat pe Adi Mutu după joc"
Adrian Neaga, antrenor ACS Poli

"Totul ține de atitudinea și mentalitatea băieților. Eu lucrez la mentalitatea jucătorilor pentru că vreau agresivitate. Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață. Azi am dat niște goluri după faze pe care le-am lucrat la antrenament. Plecările acelea în adâncime nu au fost întâmplătoare"
Adrian Mutu, antrenor FC Voluntari

Citește și alte știri despre Adrian Mutu:

GALERIE FOTO Poveste inedită cu Adi Mutu și fosta soție: „Eram la EURO 2000 și Alexandra a venit și s-au strecurat în camera de masaj”

Oficial al lui CFR Cluj, derapaj la adresa lui Adi Mutu: „Coronavirusul combinat poate afecta ireversibil creierul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2856921744382770
Iancu Cusa  •  22 Martie 2020, 14:45

Unu care a luat droguri in lumea asta este maginaliza dat exemplu noilor generati de fotbalisti de a sta departe probleme doar la noi ii iau interviul dar primeste si post de conducere lasa de dorit lumea fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează