FOTBAL  »  Superliga  »  REVELAȚIE

FCSB. Adrian Petre este noul „Bizon”! „Cifrele lui sunt foarte bune, este într-o formă excelentă”

Adrian Petre este noul „Bizon”! „Cifrele lui sunt foarte bune, este într-o formă excelentă” +6   FOTO
Adrian Petre este noul „Bizon”! „Cifrele lui sunt foarte bune, este într-o formă excelentă”

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 09:59

Cele 2 luni de lockdown în care jucătorii s-au pregătit individual fiecare cum a putut l-au ajutat serios pe atacantul Adrian Petre. Fotbalistul cumpărat cu 500.000 de euro de la Esbjerg, Danemarca, a rupt norma în carantină. 

Exerciții zilnice de mai bine de o oră și jumătate, alergări în pantă, ridicări de greutăți, dar și alte exerciții cerute expres de preparatorul fizic al FCSB, toate respectate cu sfințenie. 

Odată revenit la baza din Berceni, Petre i-a surprins pe toți cu forma fizică excepțională. Cifrele lui l-au impresionat pe Bogdan Vintilă, care deja l-a uitat pe Harlem Gnohere și e gata să mizeze pe Adrian. 

„Cifrele lui sunt foarte bune, este într-o formă excelentă. Arată mult mai bine decât în urmă cu trei luni, când a început balamucul", spun cei din echipă. 

Adrian Petre a dezamăgit în primele meciuri

După primele minute bifate de Petre în tricoul roș-albastru, Becali era dezamăgit: „Am încredere în continuare în Petre, nu mi-am pierdut-o. Sunt convins că e un atacant care ne va ajuta în viitor, numai că acum a venit la noi nepregătit". 

Dacă Petre face spectacol la antrenamente, Harlem Gnohere abia s-a întors în România. Oricum va urma o carantină de 14 zile, așa că șansele ca el să mai prindă echipa sunt minime, mai ales că l-a supărat teribil pe Becali, pe care l-a ironizat într-o postare pe Instagram că ar avea Alzheimer.

N-a înscris în campionat din septembrie 2019! 

Petre nu a marcat încă pentru FCSB. Cel mai recent gol al lui în campionat a fost înregistrat pe vremea când juca încă în Danemarca, în septembrie 2019, într-o partidă pe care Esbjerg a câștigat-o cu Brondby, 3-1. A mai dat de atunci două goluri în Cupa Danemarcei, într-un joc cu o formație din ligile inferioare, Marienlyst, și încă două goluri în naționala de tineret, în succesul cu Ucraina, 3-0, din preliminariile Campionatului European.

16.000 de euroeste salariul lunar pe care Adrian Petre îl câștigă la FCSB, mult peste media Ligii 1 15 la sută din drepturile asupra unui viitor transfer al atacantului au fost păstrate de danezii de la Esbjerg

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere? Situația la zi a francezului + de ce nu poate evolua în primele etape din play-off

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
189254898748309
Claude SH  •  03 Iunie 2020, 17:15

L-au cumpărat? Pai Gigi spunea ca nu da un ban pe el și ca îl trimite pachet înapoi în Danemarca

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  03 Iunie 2020, 15:49
Postat de n_au pe 03 Iunie 2020, 12:35

Jucatorul asta 'component al nationalei' (de parca ar mai fi vreun titlu de glorie) nu a demonstrat nimic in Liga 1. Gnohere a reusit foarte multe goluri, atat la Petrolul si Dinamo, dar mai ales la FC FCSB. Pana il va egala Petre (daca il va egala vreodata) mai e cale lunga. Comparatia este intr-adevar nepotrivita, dar din celalat punct de vedere. Nu aberatia ta cu tenta rasista.

Ce sa-l egaleze? Il ia Becali la suturi dupa primul meci prost.

ipse
ipse  •  03 Iunie 2020, 12:55
Postat de n_au pe 03 Iunie 2020, 10:58

Ce se mai stie despre procesul dintre Ghohere si inculpata FC FCSB?

Eu in locul tau m-as preocupa mai mult de fosta echipa securitatii comuniste, dinamo, care mai are nitel si intr-n faliment, la fel ca echipa oropsita, rapid. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează