FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Porumboiu critică arbitrajul de la Astra - Steaua, 2-0: " Au fost faze foarte simple! Poate dacă arbitrii aveau o cărămidă pe picior să fi fost faze grele"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 00:28

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a comentat arbitrajul lui Sebastian Colţescu de la meciul Astra - Steaua, 2-0, în care au fost anulate eronat trei goluri.

"La Colţescu nu mă suprinde nimic. Hai să fim serioşi. Au fost faze foarte simple. Poate dacă arbitrii aveau o cărămidă pe picior să fi fost faze grele.

La primul gol Papp sare, loveşte mingea cu capul şi după loveşte adversarul. Gol perfect valabil. Ce să fi făcut Papp? Să nu sară pentru că are adversar în faţa?

Nu era mascat în nici un fel Colţescu. Este banal de simplu. Ce
vină are Papp că are forţă şi sare mai sus? Toţi trei arbitrii au greşit. Mai rar vezi aşa ceva. Nu au nici o scuză. Dacă le este greu, să se lase. Sînt meserii mai uşoare.

Deaconu nu are nici o vină. De vină sînt cei care l-au făcut arbitru pe Deaconu. Dacă a ajuns şef la CCA nu este în regulă.

Şi faza la golul trei este simplă. E gol valabil. Vedeai de la centrul terenului că nu este ofsaid.

Eu cred că Budescu l-a confundat pe Cojocaru cu Sebastian Colţescu atunci cînd i-a dat palma. A vrut sa îi dea o palmă ca să-l trezească. El s-a jucat la acea fază. Era detensionat şi a vrut să glumească", a spus Porumboiu la DolceSport.

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 August 2015, 00:29

mafie pe fata

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 August 2015, 13:44

M-am uitat de mai multe ori la reluari si cred ca la primul si ultimul gol anulat, arbitrii au acoperire pentru interventii, in sensul ca nu a fost dat fault la Papp ci la la o impingere a unui stelist asupra unui fundas care a fost impiedicat sa sara la cap aflat pe directia centrarii inainte de lovitura lui Papp ! La faza ultimului gol in momentyul centrarii erau doi stelisti in offside iar Varela era pe linie cu aparatorii dar mascat si greu de observat de la linie ! La golul doi cred ca arbitrul a crezut ca Hamroun a atins balonul ! Par niste greseli foarte mari dar daca sunt analizate atent nu mai par asa mari ! La acea atingere prosteasca a lui Budescu nu putea fi decat galben, Cojocaru a amplificat de 10 ori intensitatea , se vede ca s-a vrut a fi doar o gluma dar din cauza vitezei de deplasare a fost lovit usor.......Cat despre Porumboiu si Craciunescu, ne-am saturat de bufonii astia care 20 de ani au protejat echipa familiei Ceausescu si au ajuns sa sa fie promovati pe lista FIFA inaintea altora si vin acum sa ne dea lectii de moralitate ! Craciunescu sau Porumboiu nu au fost mai buni decat alti 10 arbitri din perioada lor, dar erau arbitrii de casa ai clubului armatei si nu pateau nimic indiferent ce faceau !

1579650142294117
Tampu Ioan  •  13 August 2015, 11:12
Postat de Covaciu Ioan pe 13 August 2015, 09:15

Trebuie sa recunoastem ca FCSB sau cum spun dinamovistii FeCeSeBeee a avut o seara mai putin luminata: nici o reusita clara ! Primul "gol" = fault in atac, al doilea "gol" Offside , al treilea "gol" ..jumatate din FCSB in afara jocului. Trebuie sa fim cinstiti daca doar Coltescu ar fi "tusit" in fluier treaba era clara, dar si asistentii au vazut fazele; Iar Giginio recent intors din Beciul Domnesc a reunoscut ca acum nu se mai poate cu "premierea" la arbitrii , deci nu exista o situatie creata pentru a putea spune cineva ca FCSB ar fi fost condamnata inainte de meci. Fcsebistii ar trebui sa-si aduca aminte de zilele cand ai lor jucatori FCSB-ului marcau cu suturi de la distanta ..imparabile si pentru arbitrii ... . Cat despre meciuri castigate cu arbitrii aici au ..multe si destule ;

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează