FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Porumboiu pălmuia jucătorii! Îi îngropa” » Dezvăluiri despre scene violente în vestiar + replică dură: „Și-a îngropat el mintea! Spune doar prostii”

Bogdan Panait, în stânga, în perioada de la FC Vaslui // foto: arhivă GSP
Bogdan Panait, în stânga, în perioada de la FC Vaslui // foto: arhivă GSP

Articol de , - Publicat luni, 31 iulie 2023 19:09 / Actualizat marti, 01 august 2023 09:39

Bogdan Panait (40 de ani), fost jucător la FC Vaslui, a susținut la GSP Live că patronul clubului de la acea vreme, Adrian Porumboiu, avea obiceiul de a pălmui tinerii jucători în interiorul vestiarului. Porumboiu a negat și i-a adresat cuvinte dure fostului fotbalist.

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, fostul fundaș Bogdan Panait, acum paramedic SMURD, a rememorat episoade din perioada pe care a petrecut-o la FC Vaslui.

Lui Marius Șumudică nu i-a venit să creadă ce mutare a făcut Rapidul: „Greșeală inacceptabilă! Conducerea să iasă să explice”
RAPID
Lui Marius Șumudică nu i-a venit să creadă ce mutare a făcut Rapidul: „Greșeală inacceptabilă! Conducerea să iasă să explice”

Pe parcursul emisiunii, Panait a afirmat că Porumboiu avea obiceiurile de a pălmui jucătorii tineri din echipă și de a face scandal în vestiar, ceea ce ar fi provocat o replică din partea lui Ousmane N'Doye.

Bogdan Panait, despre obiceiurile lui Adrian Porumboiu la FC Vaslui: „Nu era normal ce făcea”

„Pe jucătorii puțin mai tineri îi pălmuia. Nu era normal ce făcea. El credea că prin atitudinea asta ne trezea, dar poate pe unii îi îngropa mai tare.

La un meci la Urziceni, când era Dan Petrescu antrenor acolo, a intrat în vestiar și-mi aduc aminte că a luat N'Doye atitudine. A zis: «Hei, stop!». A discutat cu el puțin mai aprins, apoi s-a calmat și domnul Porumboiu și a ieșit, probabil își dăduse seama că a vorbit la cald.

N-am jucat în meciul ăla, eram rezervă și am asistat la faza asta. Am ajuns rapid în vestiar, Porumboiu a venit val-vârtej. N'Doye doar ce venea de pe teren, l-a auzit țipând și i-a zis: «Hei, ce e asta? Lasă-ne să ne liniștim!»”, a povestit Panait.

A avut și cu Sabin Ilie o ieșire. Sabin i-a răspuns că «dom'ne, sunt Sabin Ilie, nu copiii la care țipați dumneavoastră!». Domnul Porumboiu nu era ranchiunos.

- Bogdan Panait

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

Adrian Porumboiu: „Panait spune doar prostii! N-am lovit niciodată un jucător”

Contactat de GSP.ro, Adrian Porumboiu a negat vehement ce a povestit Panait, la adresa căruia a comis un derapaj.

„Panait e nebun. Nu-i adevărat, n-am lovit niciodată un jucător! Dacă el și-a îngropat mintea... Ce să-i răspund la o asemenea tâmpenie? Panait, minte scurtă. Spune doar prostii. Cum să intru în vestiar, să lovesc un jucător?! Vestiarul e sanctuarul lor!

La Urziceni, într-adevăr, am intrat în vestiar la meciul respectiv. Dar eram supărat pe arbitraj, nu pe jucători. Să mă calmeze pe mine N'Doye sau Wesley?! Nici vorbă! Dar știți cum e, dacă-i gratis, rahat poate mânca oricine.

Spuneți-mi, Panait era băut sau ce? A fost dimineață la dumneavoastră în emisiune? Luați-i, domne, mai după-amiază. Am auzit că-i pompier acum, să aibă grijă, să nu dea foc cuiva.

Sunt elegant, mă opresc aici. Să înțeleagă fiecare ce vrea. Dar, repet. Eu n-am lovit niciodată un jucător!”, a precizat Porumboiu.

Lui Panait trebuia să-i tragă cineva palme. A adormit la un meci cu Slavia, din cupele europene, și din cauza lui ne-au egalat cehii și am pierdut calificarea. S-a terminat 1-1, după ce făcusem 0-0 la Praga. Are scăpări puternice de memorie, băiatul.

- Adrian Porumboiu

Mai multe știri din Liga 1:

„Nu cred că are contracandidat” » Mihai Stoica îl propune la națională după Oțelul - FCSB + Pe cine a mai lăudat

Cârțu, necruțător cu Ișfan și Ivan: „Inadmisibil așa ceva! Caracter «piftie», de tremurici”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  04 August 2023, 00:07

Sunt absolut dezamăgit. Oameni, fie ei și jucători de fotbal, pămuiți în Vaslui?!?!?! E supremă aberație. În Vaslui este cu toporul, cu bâta, cu furca... La porumboiu era normal că vină cu securea, cu secera... Palma este exclusă din start.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

QED777
QED777  •  04 August 2023, 00:06

Folcloriste asa se scrie in Limba Romana.

ionut27
ionut27  •  01 August 2023, 15:06

Nu știu dacă Porumboiu a pălmuit vreun jucător, ce știu mai mulți e că Porumboiu *** Panait!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează