FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Episod din urmă cu 12 ani povestit la GSP Live: „Istvan Kovacs a venit la meci cu antrenorul adversarilor noștri”

Istvan Kovacs. 
Foto: Imago
Istvan Kovacs. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 11:40 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 13:47

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu (72 de ani) l-a atacat, în direct la GSP Live, pe arbitrul Istvan Kovacs, pentru maniera din CFR Cluj - Petrolul 1-0, meci în care „centralul” din Carei le-a refuzat prahovenilor două lovituri de la 11 metri.

Luni seară, Istvan Kovacs nu a acordat două penalty-uri, pe care ploieștenii le-au cerut în urma unor faulturi comise asupra lui Alexandru Musi și Pedro Justiniano. Porumboiu spune că penalty-urile au fost evidente.

Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs: „Este un tâlhar! Sărbătorea cu șampanie titlurile luate de CFR!” + Ironii la adresa lui Sebastian Colțescu
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs: „Este un tâlhar! Sărbătorea cu șampanie titlurile luate de CFR!” + Ironii la adresa lui Sebastian Colțescu

În direct la GSP Live, Adrian Porumboiu a sugerat că Istvan Kovacs a fost mereu "manevrat", dând exemplu maniera de arbitraj dintr-un meci Astra - FC Vaslui, din mai 2011. Atunci, FC Vaslui se afla în lupta la titlu cu Oțelul Galați cu două etape înainte de final, doar că remiza de la Giurgiu avea să-i scoată pe vasluieni din calcule. 

La finalul acelui meci, Viorel Hizo, antrenorul celor de la FC Vaslui, l-a acuzat frontal pe Kovacs: „A fost măcel! N-am văzut în viața mea așa ceva! Acum 30 de ani se juca așa pe la Minerul Lupeni, pe la Minerul Vulcani”. 

6a fost nota pe care Istvan Kovacs a primit-o în GSP după prestația din Astra - FC Vaslui

Marți dimineața, în direct la GSP Live, Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Istvan Kovacs că a făcut totul pentru ca FC Vaslui să nu iasă campioană în acel an, spunând că „centralul” din Carei a venit la meci alături de Ionuț Lupescu, secretarul general al FRF de la acea vreme, și alături de Dorinel Munteanu, tehnicianul Oțelului Galați. 

Acesta a sugerat existența unei anumite alianțe între FRF și gălățeni, dat fiind faptul că Lupescu și Munteanu au fost colegi la echipa națională. 

VIDEO. Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs i-a refuzat un titlu lui FC Vaslui: „A fost atac în stil bandit la meciul cu Astra”

„Cu îngâmfatul ăsta de Kovacs nu ai ce să faci. Noi să fim bucuroși că merge pe pământ și nu e în stratosferă. El ne face o mare cinste și trebuie să-l prețuim. Fii, bă, demn, dacă ești pe lista FIFA! Ai ajuns acolo pentru că arbitrezi bine în campionatul intern. 

Îmi amintesc de Astra - FC Vaslui, scor 1-1, când a făcut un jaf. A fost atac în stil bandit! Îi mai trebuia mitralieră și să ia armament din războiul din Ucraina. Venea de acasă de la Lupescu, secretarul general al FRF. 

Cum să vii la meci cu Lupescu, cu Dorinel (n.r. - Munteanu)?  Ce, suntem atât de idioți? Asta s-a întâmplat”, a spus Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

Episod din urmă cu 12 ani povestit la GSP Live: „Istvan Kovacs a venit la meci cu antrenorul adversarilor noștri”
Caseta meciului dintre Astra și FC Vaslui, scor 1-1, din mai 2011

Citește și: 

A picat și varianta Giulești pentru Dinamo - Farul: „Totul e calculat la fix”

Prima pagina a Gazetei, după arbitrajul catastrofal al lui Kovacs în CFR Cluj - Petrolul: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1945sv0509
1945sv0509  •  19 Septembrie 2023, 19:14

Daca ii spun lui porumboiu pe nume (cucuruz) se considera ca este vulgar sau jignitor ??

arnautull
arnautull  •  19 Septembrie 2023, 14:31

Stucane, mi-e mila de tine ma, zici ca esti Bahmuteanca jurnalista :))))

raf1946
raf1946  •  19 Septembrie 2023, 13:13

În acea perioadă era stabilit de la începutul campionatului cine va ieși campioană. A fost perioada în care nu trebuia să mai iasă în 5 ani nicio echipă din capitală pe primul loc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează