FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Adrian Porumboiu nu va investi la Petrolul: "E o scorneală a lui Mircea Sandu! M-am săturat de fotbalul românesc şi nu vreau să revin în mocirlă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 12:29

Mircea Sandu a declarat că vrea să aranjeze o întîlnire între Adrian Porumboiu şi oficialii echipei Petrolul, pentru ca omul de afaceri să devină acţionar al clubului.
Adrian Porumboiu spune însă că nu are de gînd să investească la Petrolul şi, mai mult, nu are nici o intenţie revină în Liga 1.

" Petrolul este o scorneală a lui Mircea Sandu şi habar nu am ce l-a îndemnat să asocieze numele meu cu povestea asta. Nici nu am mai discutat cu el de mult, iar atunci cînd am făcut-o nu am pronunţat numele echipei Petrolul. Echipă care are patron, are conducere, stă foarte bine în clasament, nu ştiu de unde şi pînă unde atîta nebunie.

M-am săturat de tot ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc. Nu mă interesează să preiau nici o echipă, de nici un fel şi nu am ce să discut cu patronatul Petrolului.

Îmi este atît de bine în afara fenomenului, uitîndu-mă la circul de la televizor şi amuzîndu-mă non-stop, încît nici nu mă mai gîndesc la revenirea în mocirla din care am plecat!

În acest fenomen nu aş mai investi nici o para chioară! Pentru ce? Să se bucure toţi neaveniţii la final? Să constat că stau la mîna unei clici? Sau a unor arbitri care conduc după interese? Chiar nu mai vreau", a declarat  Adrian Porumboiu pentru site-ul ph-online.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 04:18
Postat de f111 pe 14 Noiembrie 2014, 13:55

Pai are dreptate Porumboiu ! Vii ,bagi bani,construiesti ,te implici si cand sa joci finala iti da Astra gol din offside de cel putin 1 metru in min.93 . Nu spun ca tusierul e blat ,poate e doar slab pregatit , desi orice tusier in fisa postului cel mai important aspect pe care tre sa-l aprecieze e offside-ul , ca doar n-o fi out-ul,nici macar cornerul .Sau apoi iti vine CFR acasa si e delegat Coltescu si in loc de locul 2 acum esti pe 3 si uite asa se distruge toata munca si pierzi si trofee si bani .Din pacate .

foarte ascutite observatiile dumitale si foarte foarte corecte. porumboiu are insa si o serie de alte metehne, din alea vechi, daca ma intelegi. tipul a fost om de nadejde si in cooperativele agricole din afara campurilor de productie propriuzise, atat inainte cat si dupa 1989. cum nu prea mai merg combinatiile alea, se cam da la fundeanu, omu, nu vrea sa riste ultimii ani din viata la racoare.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 04:17

clar si raspicat.

corectu
corectu  •  14 Noiembrie 2014, 16:14

Fiti pe pace porumboiu a luat-o la vale cu afacerile.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează