FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢII

Adrian Porumboiu şi Ioan Niculae se apără după ce au fost acuzaţi de blat: "Bazaconii! Omul ăsta înfloreşte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 22:32

Adrian Porumboiu şi Ioan Niculae au reacţionat după acuzele venite din partea lui Ciprian Damian, cum că ar fi fost o tentativă de blat la partida din 2011 dintre Astra şi FC Vaslui.

"Eu n-am vorbit niciodată cu Damian, n-a fost niciodată la mine în birou. Se referă la acea glumă a mea cu domnul Porumboiu. Nu mi-a zis nimic Porumboiu de această treabă.

Înfloreşte! Afirmaţiile lui nu au nici o treabă cu realitatea. Mie Porumboiu îmi făcuse o glumă, îmi trimisese un bax de whisky, iar eu i-am zis că o să îi fac o glumă la televizor şi am băgat aia. Oricum, Porumboiu se certase cu Dinu, nu cu mine", a spus Ioan Niculae la DigiSport.

“Nu a fost vorba nici o clipă de aşa ceva. Ne-am bătut precum chiorii pînă la final. Am avut o singură întîlnire cu Ioan Niculae şi am discutat despre biodiesel din porumb şi biodisel din floarea soarelui.

Apoi, cînd am plecat, i-am spus sub formă de glumă că dacă iau campionatul îi doresc pe Fatai şi Seto. Aveam un buget de două milioane de euro pentru a-i cumpăra.

Sînt nişte bazaconii cum că aş fi încercat să aranjez partida cu Astra. Păi, dacă am fi încercat să facem o măgărie nu am fi reuşit?

Am cheltuit peste 40 de milioane de euro ca să fac blaturi? Dacă vine vreo persoană care să spună că eu am aranjat un meci, mă bag într-o scorbură şi nu mai ies de acolo”, a spus Porumboiu la acelaşi post tv. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Septembrie 2014, 12:25
Postat de rapid_visiniu pe 11 Septembrie 2014, 07:55

Cand vine vorba de blaturi,stelistii si dinamovistii n-ar trebui sa comenteze.Toate au o limita!Chiar nu mai exista bun simt in ziua de azi?

Arbitraje Samsung, cadouri magazine Samsung pentru arbitrajele "de casa" (mai putin pe celebru Zotta pe care l-a cumparat pe 3 cutii de bere), meciuri "de omenie" (dar nu gratis) cu cefureu in 2008, cupa furata Petrolului cu arbitrajul, presedinte Dinu V0ma (cunoscut pentru "relatiile din arbitaj") apoi Zotta (fost colegu cu majoritatea arbitrilor fosti si actuali), multe, extrem de multe reciprocitati facute inainte de 89, etc...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Septembrie 2014, 08:41

"Dacă vine vreo persoană care să spună că eu am aranjat un meci, mă bag într-o scorbură şi nu mai ies de acolo". Pai tocmai ce-a venit!!! Ar trebui sa-i cautam o scorbura pe masura domnului Porumboiu. Confort 3, macar. Omu' nu mai iese de acolo, va dati seama? :-)))

vasy86le
vasy86le  •  11 Septembrie 2014, 08:11
Postat de rapid_visiniu pe 11 Septembrie 2014, 07:55

Cand vine vorba de blaturi,stelistii si dinamovistii n-ar trebui sa comenteze.Toate au o limita!Chiar nu mai exista bun simt in ziua de azi?

Ce te face sa crezi ca Rapidul nu a facut blaturi?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează