FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO BUCURESTI

Adrian Scarlatache pentru gsp.ro: "Plec la Lankaran, dar mi-aş dori să iasă şi Dinamo campioană"

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Lucrurile sînt clare în ceea ce-l priveşte pe Adrian Scarlatache: astăzi, a efectuat ultimul antrenament alături de dinamovişti, şi-a luat "la revedere" de la colegi, fiindcă de mîine va pleca alături de Mircea Rednic în Antalya pentru a se pregăti cu Hazar Lankaran.

Fundaşul, care a adus victoria cu Gaz Metan Mediaş în toamnă, scor 3-2, a declarat pentru gsp.ro la despărţirea de Dinamo: "Încep o nouă etapă în viaţa mea, sper să fie de bun augur. Am păreri de rău că părăseasc Dinamo, însă, în viitor, există premisele unei reveniri. Sper să cîştig campionatul în Azerbaidjan, sper ca şi <cîinii> să învingă în România pentru a fi de două ori campion într-un sezon".

Alături de Rednic, vor pleca astăzi la Hazar Lankaran şi Nicolae Muşat, fundaşul stînga împrumutat de Dinamo în toamnă la Urziceni, dar şi Andrei Mureşan, de la Bistriţa. Săptămîna aceasta s-ar putea rezolva şi transferurile lui Cesinha şi Grigorie (ambii Rapid), dar şi Cardoso (Pandurii), şi Boştină (U Cluj).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
lucky6791
lucky6791  •  09 Ianuarie 2011, 22:41

URAAAAAAAAAAAAAAAAAA! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA! IN SFARSIT!ESTE CEL MAI REUSIT TRANSFER AL LUI DINAMO!DACA PLEACA SI MOTI AVEM O CAMPANIE SUPER DE TRANSFERURI........

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  09 Ianuarie 2011, 19:05
Postat de hartibaciu pe 09 Ianuarie 2011, 18:37

Comentarii de tembeli. Nu era Scarlatache cel mai slab fundas al lui Dinamo. Era mai bun decat Molinero sau Rubio, fie si prin prisma faptului ca putea fi utilizat pe mai multe posturi. Dar inertia in gandire e mare, preluandu-se niste clisee, pt. ca-i mai comod. Marea problema a lui Dinamo ramane antrenorul: unul incapabil sa ridice randamentul jucatorilor. Cu Andone nu a mai evoluat nimeni la valoarea normala. Scarlatache ar fi putut da mai mult, daca ar fi fost antrenat de altcineva.

omule, scarlatache A FOST antrenat de altii. pe ce lume traiesti? la fel si multi altii. tu esti ala care te iei dupa clisee. ca andone e slab, ceea ce majoritatea dintre desteptii care se dau dinamovisti, e usor sa spui. dar are jucatori de locul 1? scarlatache, moti, margaritescu, n'doye, niculae sunt de locul 1? ia mai gandeste-te. si nu veniti cu 2006/2007, ca titlul in 2007 a fost castigat de stefan radu, danciulescu, niculescu, nu de altii!

cornelbraila
cornelbraila  •  09 Ianuarie 2011, 18:57

Singura veste buna pe anul asta este plecarea lui SCARLA , dar nu tipa ANDO dupa MUSAT ca-i pare rau ca la dat la Urziceni acum la dat ...de tot ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează