FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Afacere de familie! » Reghecampf continuă la Steaua şi întăreşte influenţa soţiei sale în club

Anamaria devine, încet-încet, unul din personajele centrale de la Steaua
Anamaria devine, încet-încet, unul din personajele centrale de la Steaua

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 03:52

Anamaria l-a transferat deja pe Nicuşor Stanciu. Alte ţinte din campania de achiziţii, Sînmărtean şi Viera, sînt tot sub contract cu nevasta antrenorului.

Anamaria Prodan intră în "top 3 cei mai influenţi oameni de la Steaua" o dată cu anunţul potrivit căruia soţul ei va continua la conducerea tehnică a roş-albaştrilor. Impresara deţine deja sub contracte de reprezentare zece fotbalişti, aproape jumătate din lot, şi foarte probabil îşi va îmbunătăţi procentul jucătorilor deţinuţi după mercato din vara asta.

Două dintre cele mai importante ţinte pe care Becali le pomenise înainte să fie condamnat, Sînmărtean şi Viera, sînt jucători ai impresarei. Pe mijlocaşul ofensiv de la Vaslui nu-l prea vrea managerul Mihai Stoica, deşi Porumboiu confirmase mutarea şi fotbalistul acceptase să trateze prin intermediul impresarei contractul personal cu clubul din Ghencea.

Viera însă e liber de contract şi Ana îi poate negocia direct angajamentul cu Steaua, fără ca roş-albaştrii să aibă de plătit vreun leu către Pandurii. Reghecampf l-a trecut pe apărătorul ivorian reprezentat de nevasta lui în topul listei de achiziţii.

Tehnicianul crede că fundaşul propus de către soţie constituie opţiunea perfectă de înlocuire a lui Chiricheş, curtat pentru un transfer în vestul Europei. Marin Condescu e conştient că-l poate păstra la Pandurii doar dacă oferta din Ghencea nu va fi grozavă: "E clar, pleacă în cazul în care apare o propunere cu care să nu ne permitem să concurăm".

Cu Ousmane la Steaua, ar rezulta un cuplu de stoperi "made by Anamaria", Szukala-Viera. Polonezul adus de la Petrolul, "singurul jucător pe care mi l-a cerut Reghecampf de cînd l-am angajat", potrivit lui Becali, îi aparţine tot nevestei.

A rezolvat deja unul
Prima achiziţie pentru sezonul viitor, Nicolae Stanciu de la Vaslui, a fost intermediată tot de către Anamaria Prodan Reghecampf. Mijlocaşul ofensiv avea contract de reprezentare cu un alt agent, Florin Manea, dar acesta nu a mai participat la discuţii.

Jucătorul refuzase iniţial propunerea Stelei, nemulţumit de detaliile financiare, dar a acceptat pînă la urmă mutarea. "Eu am vorbit cu părinţii lui şi i-am convins", s-a lăudat Ana. Manea a susţinut că Stanciu ar fi fost de fapt forţat de către Porumboiu să treacă în Ghencea, o mutare din care patronul moldovenilor s-a ales cu 700.000 de euro.

Concurează cu verii patronului
Reghecampf s-a simţit presat de conflictul dintre soţia lui şi verii lui Gigi, Ioan şi Victor. Aceştia au sub contract, la rîndul lor, fotbalişti importanţi din lot, precum Rusescu, Chipciu, Tănase, Chiricheş sau Gardoş.

Victor Becali a rîs de transferurile intermediate de către soţia antrenorului: "Ce tip de vîrf i s-ar potrivi Stelei? Unul în genul lui Adi Rocha, aşa zic. Mi s-a părut o alegere excelentă Rocha!". Ironia adresată lui Laurenţiu şi nevestei lui se referă la fapul că brazilianul, al cărui contract expiră în vara asta, a fost catalogat de către patron drept un transfer total ratat.

A rîs de atacantul lui MM
Laurenţiu susţine variantele Viera şi Sînmărtean, dar a luat în glumă una dintre propunerile pe care Mihai Stoica le făcuse pentru completarea echipei în sezonul următor. Steliştii caută un vîrf şi MM l-a propus pe Emanuel Perrone, 29 de ani, de la Asteras Tripolis. Chestionat în legătură cu argentinianul, Reghecampf a rîs: "Pe cine să luăm? Pe Peroni, poate, nu pe Perrone!". Peroni e o marcă de bere din Italia.

10 jucători de la Steaua are sub contract Anamaria Prodan în prezent: Doru Bratu, Szukala, Rîpă, Valeriu Lupu, Pintilii, Adi Popa, Bourceanu, Filip, Năstăsie, Adi Rocha

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Georgievski n-are vacanţă
Fundaşul macedonean Daniel Georgievski a plecat spre Macedonia, acolo unde a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia (3 iunie) şi Norvegia (11 iunie): "Nu am timp liber. Nu e ca şi cînd în perioada asta aş petrece şi m-aş distra. Mi-ar plăcea să am timp, dar nu am. Am sărbătorit destul în autocar. A fost un an frumos, chiar şi cînd mi-am rupt piciorul a fost frumos. Am avut un an pe care nu-l voi uita".

"Reghe a schimbat istoria!"
Mircea Lucescu a comentat ieri că performanţa Stelei din acest sezon i se datorează doar lui Laurenţiu Reghecampf: "Performanţa nu are legătură cu banii investiţi. Steaua s-a chinuit să aibă un antrenor, pentru că antrenorul este foarte important, iar Reghecampf a fost cel care a schimbat complet istoria Stelei".

Petrecere după petrecere
După ce-au serbat pînă dimineaţa cîştigarea campionatului, jucătorii Stelei se pregătesc de încă o noapte de distracţie. Astăzi, Paul Pîrvulescu şi-a chemat colegii la botezului băiatului său, Lucas, unde naşi vor fi Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Apoi, în acest week-end, Iasmin Latovlevici va face nunta la Timişoara, acolo unde mai mulţi colegi de la Steaua şi-au anunţat prezenţa.

INBOX:
- Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua: "Sperăm să creştem de la an la an. Sezonul următor sperăm să demonstrăm din nou în campionat, dar şi în Champions League".
- Mesajul lui George Ogăraru pentru Reghe: "Eu îi doresc să rămînă cît mai mult, pentru că a făcut treabă la Steaua şi toată lumea este mulţumită de el, cred că şi el este mulţumit de munca pe care a făcut-o şi nu ar avea rost să schimbe".
- Liderul galeriei steliste a fost audiat la Secţia 16 Poliţie, după ce, miercuri noapte, ar fi bătut, împreună cu doi nepoţi, mai multe persoane, victimele fiind salvate după intervenţia forţelor de ordine.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
doctorvlad
doctorvlad  •  31 Mai 2013, 14:12

Hai sa fim seriosi...toti avem probleme cu asculatorii de manele! Fotbalul nu e opera,iar fotbalistii nu sunt intelectuali...

ando89
ando89  •  31 Mai 2013, 11:55
Postat de mihnea80 pe 31 Mai 2013, 11:50

mm si regheblat :) cap de mop vine tare din urma.

Daca aude martirul cre(s)tin, nu-i vad bine. Cand scapa de la bulau, pre multi are sa popeasca el...

mihnea80
mihnea80  •  31 Mai 2013, 11:50
Postat de ando89 pe 31 Mai 2013, 11:47

Deci prodanca a urcat pe pozitia nr.3 in club. Cine se gaseste pe primele doua?

mm si regheblat :) cap de mop vine tare din urma.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close