FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Afacere între un stelist şi un dinamovist » Neaga şi Mărgăritescu şi-au făcut restaurant

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 17:26

Fostul stelist şi fostul dinamovist s-au asociat în afaceri. Cei doi sînt legitimaţi acum la CS Mioveni şi tocmai au inaugurat Trattoria Derby.

Aflaţi la finalul carierei, Adrian Neaga şi Andrei Mărgăritescu, ambii 33 de ani, se gîndesc la viitor şi au deschis de curînd în Piteşti Tratttoria Derby. "Este ceva nou, o combinaţie între restaurant şi pub, unde oamenii pot mînca şi apoi se pot distra. Nu este nimic de fiţe, preţurile sînt accesibile", a declarat Mărgăritescu.

Cei doi au adus în restaurant şi două Cupe, cîştigate la fotbal în sală. "Una este din decembrie 2011, pe care am cîştigat-o chiar împreună, la Stelele Crăciunului. Primul trofeu cîştigat de amîndoi", s-a amuzat Mărgăritescu.

Foşti rivali, Neaga (4 ani la Steaua) şi Mărgăritescu (doi ani la Dinamo) sînt acum foarte buni prieteni. "Ne mai ciondănim la derbyurile Steaua-Dinamo, pentru că fiecare îşi susţine fosta echipă, dar în ultimul timp eu am avut mai des cîştig de cauză. Dar între noi există o prietenie adevărată care ne-a adus şi în postura de a face afaceri. Demonstrăm că rivalitate în afara terenului nu există", a spus Neaga.

Trattoria Derby este un pub cu două niveluri, unde se poate servi mîncare tradiţional romînească şi specialităţi italiene, dar se pot organiza şi petreceri sau mese festive.

 

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
comandhori
comandhori  •  27 Februarie 2013, 08:35

Unul cu dopingul ,celalalt cu masini furate, asteptam si un crapidist..:)))

lollol
lollol  •  27 Februarie 2013, 03:23

se pare ca e prietenia asa buna ca vreti sa o stricati un pic :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează