FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afacerea Ţucudean se face azi » Dinamo continuă moda repatrierilor: atacantul lui Standard e aşteptat la Bucureşti

Ţucudean a plecat în ianuarie 2013 de la Dinamo la Standard pentru un milion de euro, în total
Ţucudean a plecat în ianuarie 2013 de la Dinamo la Standard pentru un milion de euro, în total

Articol de , - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 22:18

Dinamo se întăreşte în atac, continuînd moda repatrierilor: rezolvă după-amiază ultimele detalii ale revenirii lui George în Ştefan cel Mare.

Dinamo a căutat toată vara un vîrf, de careu sau retras, şi-l rezolvă abia azi, la o zi după Derby de România. Este, de fapt, o repatriere, ceea ce "cîinii" au exersat din plin în ultimul deceniu.

George Ţucudean, 22 de ani, şi-a făcut bagajele în Belgia spre a reveni, după doar 6 luni, în Ştefan cel Mare. Iar afacerea urmează să se rezolve astăzi, Dinamo, Standard şi fotbalistul ajungînd, în principiu, la o înţelegere, aseară, cu cîteva ore înainte de startului derby-ului.

Prima variantă
Roş-albii vor să-l aducă înapoi pe Ţucudean cu opţiune de a-l achiziţiona la iarnă, definitiv. Dinamo plăteşte acum 400.000 de euro, plus o altă sumă în ianuarie 2014, iar belgienii vor plăti salariul lunar al jucătorului, de aproximativ 20.000 de euro pe lună.

În această situaţie, bucureştenii achită doar bonusurile atacantului, iar la finalul anului jucătorul devine al "cîinilor". Cei de la Standard ar fi de acord cu această variantă, dar se aşteaptă un răspuns final şi-al fotbalistului, azi.

Ţucudean mai aştepta nişte răspunsuri finale de la Maccabi Tel Aviv, plus alte două cluburi, unul din Spania şi unul din Ucraina.

Varianta secundă
Mai există şi o variantă de rezervă. Ţucudean ajunge împrumut, înapoi, la Dinamo, iar clubul îi plăteşte doar 4.000 de euro din salariul lunar, pentru ca Standard să achite restul banilor pînă la 20.000 de euro. La finalul anului, "cîinii" decid dacă activează opţiunea de cumpărare a jucătorului.

Şi această soluţie este pe placul ambelor grupări, ca variantă secundă, pentru că Ionuţ Negoiţă vrea să aibă opţiune de a-l răscumpăra pe Ţucudean considerînd că, după o perioadă scurtă, fotbalistul îşi va reveni pe plan fotbalistic şi va putea fi din nou un produs interesant financiar pe piaţa externă a transferurilor.

Scandal de la haine
Roş-albii au oficializat la mijlocul săptămînii un parteneriat de imagine cu compania turcă Damat, care asigură hainele de prezentare ale membrilor oficiali ai clubului. În acest sens, oficialii au sosit aseară îmbrăcaţi la costum, ceea ce ar fi trebuit să facă şi jucătorii.

Doar că aceştia din urmă au venit, direct de la Săftica, în echipament sport. Amănunt ce nu a fost pe placul conducătorilor, ce le-au reproşat acest lucru membrilor staff-ului tehnic.

0 goluri în 11 meciuri "a reuşit" arădeanul în 224 de minute jucate în primăvară pentru Standard

2 trofee şi-a trecut în cont Ţucudean la Dinamo: o Cupă a României şi o Supercupă, ambele în 2012, atacantul înscriind de două ori şi fiind eroul ultimului trofeu

1,2 milioane de euro este cota lui George conform transfermarkt.de. Cota sa a scăzut cu 600.000 de euro în doar jumătate de an, după o primăvară nefastă la Liege

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  12 August 2013, 10:50

pisa-m-as pe ele de costume ba negoita si cu lake ce e important sa faca dinamo sa joace fotbal si sa aiba rezultate sau sa vina aia in costum la meciuri pai de aia e circ la dinamo si pleaca multescu din cauza acestor 2 viermi care vor sa transforme dinamo din echipa de fotbal din circari plimbati pe la firme pentru maruntis ca zgarcitania aia ordinara de negoita nu vrea sa bagi bani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează