FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afirmaţii şocante ale lui Constantin Anghelache » Critici dure la adresa lui Flavius Stoican şi aluzii de blat: "Am o mare nedumerire"

Anghelache alături de GIcă Hagi
Anghelache alături de GIcă Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 13:15

Preşedintele clubului Dinamo, Constantin Anghelache, agită apele în tabăra roş-albilor înaintea derby-ului cu Steaua.

Într-un editorial scris pentru ziarul Ring, publicaţie care aparţine lui Ionuţ Negoiţă, Anghelache îl face praf pe Flavius Stoican pentru modul în care a gestionat de pe bancă meciul cu Viitorul, scor 1-2, sugerînd că antrenorul se afla în "lumea viselor" pe bancă:

"Din păcate, nu s-a înţeles faptul că cel mai important joc este cel pe care îl dispuţi imediat. Aşa se face, dacă analizezi jocul, că, după o deschidere rapidă a scorului, echipa, şi nu numai ea, a trecut în lumea "viselor frumoase".

Acest joc a mai arătat şi cât de importante sînt profesionalismul şi inspiraţia de pe margine. La acest punct nu doresc să elaborez, dar pot să subliniez că schimbările se efectuează pentru a consolida jocul şi rezultatul. Se poate vedea cu ochiul liber că duminică nu s-a întîmplat astfel, ci dimpotrivă…"


Sugerează blat la meciul cu Viitorul?

Mai mult, preşedintele dinamovist face nişte afirmaţii confuze, prin care lasă de înţeles că roş-albii au cedat în mod dubios în faţa echipei lui Gică Hagi:

"Mai am o mare nedumerire asupra căreia îi rog pe toţi cei care au o privire mai amplă să mă ajute… Cum se face că Viitorul este singura echipă din campionat pe care "cîinii roşii" nu au învins-o?! Mai neclară mi se pare şi piesa în două acte în care Dinamo pierde, aproape identic, partidele jucate acasă?!

Mi-ar fi de mare ajutor o explicaţie precisă, nu intuită, care mi s-ar da. Mai fac două precizări, nu pentru a mă disculpa, ci pentru a clarifica. Prima, la Dinamo nu a fost transferat, în sau din, nici un jucător fără acordul antrenorului în exerciţiu şi, de multe ori, al mai multor sfătuitori de profesie".

Primul act din "piesa" la care se referă preşedintele "cîinilor" ar fi meciul din finalul sezonului trecut, Dinamo - Viitorul 2-3. Roş-albii au condus pînă în minutul 50 cu 2-1, apoi, ca şi în meciul de duminica trecută, echipa lui Hagi a întors scorul şi a reuşit să se impună cu un gol marcat în minutul 89.

Gazeta Sporturilor a scris după meciul Dinamo - Viitorul că şeful roş-albilor ia în calcul înlocuirea lui Flavius Stoican cu Răzvan Lucescu. Detalii AICI

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (142)
demolarii
demolarii  •  28 Februarie 2014, 00:33

Din pacate, datorita modului de organizare a fotbalului romanesc, meciul de sambata nu atrage rating, nu trezeste suspans, si este posibil sa vedem locuri libere in tribuna. Suporterii dinamovisti trebuie sa arate de ce cred in echipa lor, si peste ce inseamna valoare in societatea moderna (bani, masini de lux, publicitate excesiva, etc) sa arate ca Dinamo nu inseamna doar istoria neagra a lui Borcea si Badea din ultimii 15 ani. Mai sunt macar 45 de ani in care Steaua, CCA sau ce alta denumire a avut fosta echipa militara, a privit cu RESPECT modul in care Dinamo a inteles fotbalul.....palmaresul/statistica e o PARTE a istoriei, nu istoria insasi.

demolarii
demolarii  •  28 Februarie 2014, 00:26
Postat de utraian pe 27 Februarie 2014, 23:50

pacat de Stoican ala, nu stiu de ce, poate o fi facut omu' niste greseli cu Viitorul, dar nu se poate sa faci performanta cu 2-3 gainuse aduse de ochii lumii din divizia a 5-a italiana... E clar, Reghe a avut dreptate...n-are cu cine sa se bata! aroganta, dar reala...

1. Cand vad Steaua de azi, imi aduc aminte ce echipa i-au facut lui Rednic, Borcea si Turcu. V Nastase(32ani), adus din Italia sa-i califice, cedandu-l pe R Stefan(20ani). Rezultatul se cunoaste, s-a ratat calificarea, titlu, iar Turcu si-a luat jucariile (bani investiti) si a plecat. Era in 2008, dupa care Dinamo a intrat in malaxorul datoriilor. Oare ce se va intampla cu Steaua daca Sanmartean e intr-o pasa proasta(posibila la 35 de ani din ce in ce mai des) in turul preliminar? 2. Vad ca toti cei care au fugit si au LASAT Dinamo in RAHAT, acum vin la posturile TV si speculeaza (nu au nici o functie, sau implicare) cine va fi antrenor, cine va fi demis, etc. De ce ei?

utraian
utraian  •  27 Februarie 2014, 23:52

1 pauza 1 final 2 goluri minim penru gazde sambata

Vezi toate comentariile (142)
Comentează