FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 1 MARTIE, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii se pregătesc să schimbe antrenorul » Flavius Stoican pe făraş, vine Răzvan Lucescu?

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 23:19

Jocul slab din meciul cu Viitorul i-a pus pe gînduri pe conducătorii lui Dinamo. Lucescu jr. e varianta dorită în locul actualului antrenor.

În meciul cu Viitorul, Dinamo a arătat nesiguranţă. Flavius Stoican a schimbat sistemul de joc în 3 rînduri, mai exact la fiecare înlocuire! Cireaşa de pe tort a venit în minutul 50, cînd l-a schimbat pe vîrful Bilinski cu mijlocaşul defensiv Cioinac, care, în loc să securizeze avantajul de un gol, a distrus total meciul, semnînd practic victoria Viitorului.

Surse autorizate din anturajul conducerii susţin că preşedintele Constantin Anghelache nu îl mai vede cu ochi buni pe Flavius Stoican pe banca tehnică. Anghelache, fan declarat al familiei Lucescu, ar agrea o schimbare cu Răzvan, rămas recent liber de contract după o aventură la echipa din Qatar, El Jaish.

Cei doi conducători din Ştefan cel Mare, Negoiţă şi Anghelache, ar fi decis să tragă linie şi să ia o decizie după cele trei meciuri-derby cu Steaua. Contactat de Gazetă, preşedintele Constantin Anghelache a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (86)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  01 Martie 2014, 17:38

Anghelache si cei de teapa lui, in loc sa-si caute o groapa sau o gaura in care sa se scunda pt. deceniile de communism ceausist,, ies la rampa de parca nici usturoi n-au mincat, nici .. ! Sa aduci oameni de acest gen in pozitii de conducere inseamna ca nu pricepi cit rau a facut comunismul tarii, oamenilor, etc!

costy
costy  •  27 Februarie 2014, 14:12
Postat de madalin999 pe 26 Februarie 2014, 00:30

ce conducere terminata bai nene , dupa ce ca saracu a facut sa se miste ceva la dinamo cu lotul asta low cost , cu jucatori de la echipe retrogradate si de liga a 3 a + jucatori foarte tineri nemernicii astia vor mai sus de locul 4 si sa il dea afara ca a pierdut un meci pe doua greseli individuale ale unui pusti .asa au facut si cu bonetti . Pai nu se va face niciodata performana asa bai nea anghelache schimband antrenorul la 6-7 etape ca vrea pla ta sa faca experimente . cine plm a auzit de acest anghelache pana cand sa il puna neghinita la dinamo in functie ,, nimeni . SUSTINERE PENtRU STOICAN din partea mea si RESPECT pentru ce incearca sa faca cu lotul care il ar

SE FACE SCHIMBARE DOMNULE...atata timp cat iti bati joc de aceasta echipa..!!! LA DINAMO TOT ACESTE MIZERI FAC JOCUL...SI SE STIU EI..DAR MAI ESTE PUTIN..SI SPER SA SE INCHEIE..!! UITATI VA ATENT CUM SE APARA GRIGORE..?? LA FAZA PENALTIULUI..??Comentariul tău...

meka
meka  •  26 Februarie 2014, 10:50

Cred ca-l vor da afara dupa meciurile cu Steaua.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează