FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Află cum îi deosebeşte Mihai Stoichiţă pe gemenii Karamian!

gemenii Karamian
gemenii Karamian

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Îmbrăcaţi la fel, dar cu numere diferite pe echipament, gemenii Karamian au fost greu de deosebit şi pentru noii colegi de la Steaua, şi pentru cei din staff-ul tehnic.

"Îi recunosc dacă mă uit atent la ei. Eu le-am zis mereu Kara, nu i-am strigat niciodată pe numele mic", a spus Stoichiţă.

Ceilalţi jucători au explicat cum îi diferenţiază pe cei doi: "Unul e mai înalt şi mai slăbuţ, e vorba de Artiom. Celălalt are mai mult păr".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  04 Februarie 2010, 12:27

Ii puteti identifica dupa pasele gresite date la adversar loviturile libere si cornerele prost executate de Artiom caci celalalt saracu cand e pus fundas stanga de frica da toate mingile la propiul portar.Halal ce achizitii ! Bine ca a scapat Poli de ei!

 •  04 Februarie 2010, 09:32
Postat de pe 04 Februarie 2010, 08:40

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE OBUX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 32 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w.f a ba ni. b i z .l y

Ai fost furat de extraterestrii si vio.lat .Asta ai fost.Termina cu spamm-ul.

 •  04 Februarie 2010, 09:07

articolul asta ar trebui sa fie din "sport" ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close