FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Agentul lui Nicoliţă îl pune la zid pe managerul Stelei: ”MM nu se pricepe!”

Mihai Stoica a ajuns în conflict şi cu impresarul lui Bănel Nicoliţă
Mihai Stoica a ajuns în conflict şi cu impresarul lui Bănel Nicoliţă

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 21:43

Agentul care l-a dus pe Nicoliţă în Franţa, Traian Gherghişan, rîde de managerul Stelei


Mihai Stoica a ajuns în conflict şi cu impresarul lui Bănel Nicoliţă. Agentul Traian Gherghişan îl ironizează pe MM, folosindu-se de o declaraţie pe care oficialul Stelei a făcut-o la un moment dat: "Acum două luni, o persoană care se crede expert în fotbal spunea că din cauza mea n-a ajuns Bănel la Samsunspor. Eu stabilisem cu Nicoliţă să aşteptăm ceva mai bun decît Turcia şi iată că am şi găsit, deşi persoana care a criticat credea altceva. Probabil că nu se pricepe la fotbal atît de bine pe cît crede!".

"Îi transmit lui MM că Saint-Etienne e un club mai important decît Samsunspor, din moment ce noua echipă a lui Nicoliţă are zece titluri de campioană cîştigate în Ligue 1!", a încheiat Gherghişan.

700.000 de euro a încasat Steaua în urma transferului lui Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne, iar jucătorul s-a ales cu un salariu de 400.000 de euro pe an, triplu faţă de cît avea în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
sorinache
sorinache  •  07 Septembrie 2011, 09:32

Scuze, din cauza smart-phoneului au sarit randurile si nu se intelege. Voiam sa spun ca eu cred ca MM a avut dreptate. Franta e mai buna decat Turcia, care-i logica impresarului si a ziaristului?

sorinache
sorinache  •  07 Septembrie 2011, 09:23

Pai si cu ce a gresit Mm? Sau marii ziaristi si impres mai bine in Franta decat in Turcia? Nu asta a zis si MM?arul au o problema cu logica? Nu e

craciuncosmin
craciuncosmin  •  06 Septembrie 2011, 14:45

Mai bun din ce punct de vedere? La Samsunspor probabil ca juca meci de meci pe cand la francezi cred ca o sa fie mai mult rezerva.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează