FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Agentul tot favorit a rămas ;) » Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Steaua, dar transferurile se fac tot prin intermediul soţiei

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 22:58

Reghe a dispărut din Ghencea, dar impresarul lui a rămas puternic la Steaua: Lemnaru, Breeveld şi Luchin, tripleta verii în mercato, sînt jucători pe care îi reprezintă soţia ex-antrenorului


Reghecampf a plecat la Al Hilal, în Arabia Saudită, Steaua însă transferă tot cu ajutorul nevestei lui Laurenţiu! Valentin Lemnaru, cea mai recentă achiziţie a roş-albaştrilor, e reprezentat de impresarul-soţie a lui Reghe, ea fiind cea care a negociat cu preşedintele Valeriu Argăseală contractul atacantului de 30 de ani. Următoarele două ţinte de pe piaţa transferurilor, mijlocaşul Nicandro Breeveld şi fundaşul Srgian Luchin, vin la tratative tot însoţiţi de agentul fostului tehnician al campioanei.

"Intrarea" la Breeveld e explicabilă, deoarece nevasta lui Laur a fost în ultima vreme la fel de influentă la Pandurii ca şi la Steaua, iar Srgian şi-a schimbat agentul recent. S-a despărţit cu scandal de Cristea Opria, cel care îi negociase acordul cu Dinamo, la transferul de la Poli Timişoara.

Ceea ce înseamnă că impresarul lui Reghecampf îşi păstrează influenţa din echipa campioană, una pe care a dobîndit-o în cei doi ani în care soţul a pregătit formaţia roş-albastră şi majoritatea tranzacţiilor s-au efectuat cu intermedierea soţiei, care a dat "tunuri" şi cu fotbalişti vînduţi de Steaua, nu doar cu achiziţii.
Mijlocaşii centrali titulari din ultimii doi ani, Alex Bourceanu şi Mihai Pintilii, au plecat din Ghencea şi clubul a încasat 2,8 milioane de euro pe amîndoi! Agentul lui Reghecampf a obţinut un procent din afacere, deoarece îi reprezenta pe ambii fotbalişti.


8,5 milioane de euro a costat cel mai mare transfer al Stelei, vînzarea lui Chiricheş la Tottenham, o tranzacţie pe care agentul favorit al lui Reghe a ratat-o, deoarece Vlad avea contract cu Ioan şi cu Victor Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  28 Iulie 2014, 19:59
Postat de jullien_alphonse pe 28 Iulie 2014, 11:09

Buuun, voi vorbiţi serios? Asta trebuie să fie NUMAI invenţia lui Rossonero ăla! - Cică Dinamo va trece cu totul in Ghencea, ca Steaua II, că STEAUA tot nu are echipă de tineret-rezerve.

Spuneţi-mi şi mie... Rossonero-Omul-de Lemn - este cumva angajatul GSP ?

kos_tyn
kos_tyn  •  28 Iulie 2014, 19:01
Postat de kos_tyn pe 28 Iulie 2014, 19:00

impresara favorita are mai mult creier cat toata redactia gsp la un loc!

impresara favorita are mai mult creier decat toata redactia gsp la un loc!

kos_tyn
kos_tyn  •  28 Iulie 2014, 19:00

impresara favorita are mai mult creier cat toata redactia gsp la un loc!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close