FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cum a scos Dorin Goian un jucător din circuit: „La următoarea fază, a venit și s-a aruncat direct cu picioarele pe mine”

Dorin Goian
Dorin Goian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 11:59 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 15:53

Aime Lema, primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, a fost invitat la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a povestit cu a fost accidentat de Dorin Goian la un meci amical și a pierdut un contract din această cauză.

Aime Lema, fost fotbalist și antrenor în ligile a treia și a patra din România, a povestit un episod în care Dorin Goian, pe vremea când evolua pentru Foresta Suceava, l-a accidentat într-un meci amical și, astfel, a fost refuzat de echipa pentru care dădea probe.

Aime Lema, scos din circuit de către Goian: „La următoarea fază a venit și s-a aruncat direct cu picioarele pe mine”

„Când am ajuns la Onești, am găsit jucători foarte buni, cu o altă mentalitate. Am rămas la club și am plecat în cantonament. Am jucat un meci amical cu Foresta și mai bine nu jucam meciul acela. Era Goian (n.r. Dorin Goian) la ei și tot treceam de el. Când a văzut, Marin Barbu i-a zis: «Băi, mai trece mult de tine? Nu vezi că te faci de râs? Dacă mai trece o singură dată, te duci acasă».

La urmatoarea fază, a aruncat picioarele pe mine. M-a lovit și am căzut pe gheață. Doctorul mi-a spus că trebuie să stau patru luni. Atunci, cei de la Onești mi-au zis că nu pot să bani pe jucători accidentați. Unde m-am accidentat eu, acasă? M-am întors acasă și am zis că o să joc numai de plăcere. Mereu când a fost să fac un pas important în carieră, s-a întâmplat ceva”, a spus Aime Lema la GSP Live.

Aime Lema: „Nu îi port pică lui Goian”

Întrebat dacă este supărat pe fostul fundaș al naționalei după acel episod, Aime Lema a declarat: „Nu îi port pică lui Goian pentru acea fază. În sport nu trebuie să porți pică. El nu a vrut să mă lovească, a vrut doar să nu mai trec de el”.

VEZI AICI EMSIUNEA COMPLETĂ:

Citește și:

EXCLUSIV Caz șocant de rasism în fotbalul românesc: „Suporterii scuipau de nu puteam să stăm. Au strigat toate apelativele posibile, am plecat cu poliția”

EXCLUSIV Primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, tranșant în scandalul „Colțescu”: „De asta s-a ofensat Webo. UEFA va pedepsi doar pentru a da un exemplu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
johnmark
johnmark  •  23 Decembrie 2020, 18:10
Postat de dubluv pe 23 Decembrie 2020, 17:48

gsp-ul care s-a scandalizat in cazul Coltescu poate recunosc un gest rasist cand se intampla la ei in caza si denunta pe johnmark cu IP, cu tot ce e nevoie. Daca nu credeti ca este declaratie rasista, intrebati pe super specialistul psiholog Gelu Sambata (Duminica si-a luat liber).

adevarul nu are cum sa fie rasist. serios acum. sau ai incercat o ironie la adresa lui gelu sambata.

dubluv
dubluv  •  23 Decembrie 2020, 17:48

gsp-ul care s-a scandalizat in cazul Coltescu poate recunosc un gest rasist cand se intampla la ei in caza si denunta pe johnmark cu IP, cu tot ce e nevoie. Daca nu credeti ca este declaratie rasista, intrebati pe super specialistul psiholog Gelu Sambata (Duminica si-a luat liber).

johnmark
johnmark  •  23 Decembrie 2020, 17:24

nici nu ai cum sa fii suparat pe goian bai negrule. daca goian nu intra la rupere cu tine la 19 ani,ala ramanea fara job-ul de fotbalist si nu ajungea jucatorul imperial din apararea stelei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează