FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GSP “CÎINII” S-AU “ANTRENAT” PENTRU DEBUTUL LIGII I

Air Force Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Roş-albii au trăit senzaţii tari, ieri la prînz, în preajma avioanelor şi a maşinilor de epocă.

Ce simţi cînd urci într-un Boeing 747 suspendat la 50 de metri altitudine şi înclinat în aşa fel încît să-ţi creeze senzaţia că zbori? “Ameţeeeesc!”, au strigat, la unison, Bratu şi Pulhac, care au zbu­ghit-o înapoi spre scara pe care s-au urcat în avion. Totuşi, după cî­te­­va momente în care s-au încu­ra­jat reciproc, dinamoviştii au ajuns în aeronavă: “Sunaţi-l pe nea Mir­cea Rednic şi spuneţi-i că am ter­minat cantonamentul, gata, ple­căm acasă!”.

Cum te simţi cînd pozezi lîngă un Phantom de atac care a făcut răz­boiul din Vietnam? “Gata să în­cep ofensiva!”, a comentat Bratu, în timp ce Izvoranu l-a completat: “Par­­că aş fi Tom Cruise în «Top Gun»”.Cei doi au fost comple­taţi de restul echipajului roş-albi­lor: “Iar rivalii din ţară să ştie că Di­na­­mo e pregătită de război, de cam­­pi­o­nat!”.

Sau cum te simţi cînd vezi un Mercedes vechi din anii ‘60, o maşină de colecţie care poate costa cît contractul lui Pulhac pe 5 ani? “Parcă e maşina lui Don Corleone! Cred că dacă o vînd, nemţii scot uşor cî­te­va sute de mii de euro pe «bă­trî­ni­ca» asta”, îşi spune fun­da­şul stîn­ga, remunerat în Ştefan cel Mare cu 45.000 de euro pe sezon.

Şi nu în ultimul rînd, cum te simţi cînd vezi un vagon de tren, vechi din Al Doilea Război Mondial? Puţin frustrat, poate. Cum a spus-o şi Lucian Goian: “Ăsta are 60 de ani? Hai, domne, sînt atîtea «per­sonaluri» la noi în ţară care arată mai rău!”. Au fost cîteva zeci de minute de destindere pen­tru cinci dina­mo­vişti, Bratu, Pulhac, Ro­potan, Izvo­ranu şi Goian, petre­cu­te ieri la prînz la Muzeul Tehnic din Speyer, unul dintre cele mai mari de pe teritoriul Germaniei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  29 Iunie 2008, 00:48

vivat profesionostii de la GSp!Inca un articol de senzatie din ciclul:" jucatorul cutarescu a apasat clanta usii pentru a o deschide".din lipsa alegerii urmaresc acest site asa ca nu s emerita replica daca nu iti convine alege altceva.Concluzia este destul de simpla:MATURIZATI-VA!

 •  28 Iunie 2008, 22:06

bah cine asta lozzz adik g...oz??????IAR UN CIOBANAL DA LU BECALI?=)))Bratu cel mai bun atacant din campionat sau asta gaoz sat in alta tzara adik la tzara:))?

 •  28 Iunie 2008, 18:29

Taranii stelisti care comenteaza pe=aici sunt rugati sa coboare din carute! Drumul lor catre civilizatie s-a oprit aici! La stina lu' Gigi Prostu'! Hai repede jos! Scoatetiva tzarina din gura si dezveliti-va ceafa groasa 'R-ati ai dracului de prosti si de inculti!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează