FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ajung la echipa a doua » Moţi şi Pulhac vor fi trimişi la Dinamo II dacă nu îşi prelungesc contractele

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 13:41

Cosmin Moţi şi Cristi Pulhac vor fi trimişi să se antreneze cu Dinamo II dacă nu acceptă prelungirea contractelor


Între conducerea lui Dinamo şi Cristi Pulhac şi Cosmin Moţi a început un război psihologic. Cei doi se află în ultimul an de contract şi nu şi-ar mai dori prelungirea acordurilor, preferînd un transfer în străinătate, în timp ce şefii nu concep să-i piardă gratis.

Momentan, jucătorii se pregătesc sub comanda lui Dario Bonetti, dar zilele acestea, pînă joi, cînd este programată plecarea echipei în turneul de pregătire din Austria, ei sînt aşteptaţi la negocieri. Celor doi li s-a dat de înţeles că în cazul în care nu vor accepta să semneze un nou angajament nu se va mai conta pe serviciile lor. Mai exact, li se vor căuta echipe şi, apoi, se vor antrena cu echipa secundă a clubului, care se reuneşte pe 25 iunie. "Bonetti vrea sub comanda lui numai jucători care sînt dedicaţi sută la sută echipei şi a transmis conducerii că îşi doreşte în turneul din Austria doar fotbaliştii a căror situaţie contractuală cu clubul este clară", explică surse din cadrul echipei.


5 selecţii la echipa naţională a strîns Moţi, în timp ce Pulhac are cu două convocări mai puţin

Războiul Becali - Bonetti continuă!
Ieri, pe adresa clubului Dinamo a sosit confirmarea Barcelonei pentru disputarea amicalului de lux din 11 august. "Meciul ăsta se plăteşte din sponsorizări, este o firmă care se ocupă. Să nu ne dea ăştia multe. Barcelona poate da şapte goluri oricui, dar lui Bonetti i-ar putea da şi cu TVA. Bonetti ăsta nu a stat pe nicăieri mai mult de un an ca jucător, iar ca antrenor nu îmi propun să mă cunoască. Eu mă ştiu cu tehnicieni adevăraţi, ca Mourinho, Mancini sau Terim!", a zis Victor Becali pe sptfm.ro.

Ultima şansă cu Kone
Dinamoviştii îl aşteaptă cu sufletul la gură şi cu contractul pe masă pe Djakaridja Kone. Ivorianul avea bilet de avion pe 17 iunie, însă le-a transmis oficialilor că va sosi la Bucureşti abia mîine, invocînd că trebuie să fie alături de tatăl său, care are probleme de sănătate. Roş-albii încă speră ca mijlocaşul de 26 de ani să îşi prelungească acordul scadent pe 30 iunie, deşi Ioan Andone l-a contactat telefonic, ademenindu-l la CFR Cluj! Kone are pregătit un contract de 15.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
xzx
xzx  •  19 Iunie 2012, 08:27
Postat de omgwtfbbq pe 18 Iunie 2012, 19:51

si u esti suporter adevarat a lu Dinamo a? Pai daca vrei binele ei ar trebui sa cam nu scrii ce ai scris pe acolo=) Sa Plece sa intre altu gen Ionita sau nu stiu un african tanar, numai nu asta

acum 2-3 ani era singurul sustinator al lui scarlatache iar acum este singurul care doreste cele 2 petarde la dinamo))))Cred ca tipul doreste sa iasa in evidenta cu ceva)))

xzx
xzx  •  19 Iunie 2012, 08:25
Postat de calinescu_ pe 18 Iunie 2012, 16:05

EU SPER SA NU SE INTAMPLE ASTA ....!!!! COSMIN MOTI ESTE UNUL DIN CEI MAI BUNI FUNDASI CENTRALI DIN CAMPIONAT ....!!!!! CA UNII NECUNOSCATORI DE FOTBAL CARE SE DECLARA SI SUPORTERI A LUI DINAMO IL FLUIERA DESI SE STIE CA EL ESTE UN FOTBALIST DE MORAL , FIIND INCURAJATI DE ATITUDINEA DUSMANOASA FATA DE CLUBUL DINAMO A MULTOR ASA ZIS ZIARISTI SPORTIVI , ASTA NU INSEAMNA CA ADEVARATII SUPORTERI A LUI DINAMO NU APRECIAZA EVOLUTIILE EXCELENTE A LUI MOTI .....!!!!! OARE MOTI ESTE VINOVAT CA TREBUIE SA JOACE ALATURI DE UN MOLINERO , UN LUCHIN SAU DE MULTE ORI SI DRAGOS GRIGORE ????? IN MULTE MECIURI MOTI TINE TOATA LINIA APARARII DE LA DREATA LA STINGA PENTRU CA NU ARE CU CINE JUCA ....!!!!

esti la fel de comic la atunci cand il laudai pe Scarlatache))))))cred ca esti pe invers prietene))

xzx
xzx  •  19 Iunie 2012, 08:21

E clar: daca cei 2 vor fi trimisi la Dinamo 2 inseamna ca se doreste retrogradarea echipei in Liga 3))))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează