FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Al doilea transfer al Craiovei: fundaşul stînga Marius Briceag, de la Vîlcea, rezolvat din vara 2014 » Îi face Dinamo probleme?

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 16:05

S-a confirmat astăzi ceea ce Gazeta Sporturilor anunţa din vară: fundaşul stînga Marius Briceag, 22 de ani, a semnat pe trei sezoane şi jumătate cu CS Universitatea Craiova.

Pe site-ul oficial al grupării, csuc.ro, fotbalistul a pozat cu tricoul noii sale echipe şi este fericit de rezolvarea transferului:

"Semnarea contractului cu Universitatea Craiova este un vis devenit realitate. Este un pas înainte în cariera mea. Am venit la o echipă mare, cu tradiţie. Sper să fac o treabă cît mai bună. Să ajut echipă, să nu dezamăgesc.

Concurenţa cu Bogdan Vătăjelu va fi benefică, o motivaţie în plus. Mi-aş dori să terminăm campionatul în primele cinci, iar la anul să tragem la campionat".

Doar că mai este o problemă cu Briceag. Conform apropiaţilor clubului Dinamo, jucătorul care a îmbrăcat în ultimii doi echipamentul celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea ar fi semnat şi cu gruparea din "Ştefan cel Mare" un contract.

Rămîne de văzut dacă roş-albii vor activa acea înţelegere în momentul în care oltenii vor înregistra acordul la FRF. "Cîinii" au evitat să ofere un răspuns în acest moment.

2.000 de euro este salariul lunar al lui Briceag în Bănie. Contractul va creşte pînă la 5.000 de euro pe lună în ultimul sezon de contract

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (11)
iuflo
iuflo  •  06 Ianuarie 2015, 15:29
Postat de reddogsv pe 06 Ianuarie 2015, 13:26

Succes baiete numai ca tu nu ai venit la adevarata Universitate din Banie ci la un surogat, clona cum vrei tu sa-i spui. Doar daca ai preferat orasul Craiova! Eterna Terra Nova e la Mititelu!

si inaintea lui mititelu -staicu-ilinca a cui a fost universitatea? in 91 s-a facut o clona cum si acum becali are o clona, fapt dovedit legal!

reddogsv
reddogsv  •  06 Ianuarie 2015, 13:26

Succes baiete numai ca tu nu ai venit la adevarata Universitate din Banie ci la un surogat, clona cum vrei tu sa-i spui. Doar daca ai preferat orasul Craiova! Eterna Terra Nova e la Mititelu!

sorin.pch
sorin.pch  •  06 Ianuarie 2015, 13:25

cum l-a pierdut dinamo?! daca tot voi scrieti ca a semnat cu contract cu dinamo?! apoi ca un ..... a mai semnat si cu f.c. craiova (ca de fapt nu este universitatea)..... daca a semnat cu dinamo si nu a respectat contractul, ce putea face mai mult dinamo?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează