FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

Al patrulea an consecutiv, clasamentul fotbalului se stabileşte în şedinţe » Fals!

Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu
Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 11:53

Sandu şi Dragomir au făcut praf Liga 1! Din vara lui 2008 şi pînă azi, clasamentul conform rezultatelor din teren a fost schimbat de fiecare dată la final prin decizii ale comisiilor  interne sau externe. În acest moment, nu se ştie sigur, în funcţie de soarta licenţei lui Poli Timişoara, cine merge în preliminariile Champions League şi cine retrogradează


1. Sezonul 2007-2008
Oţelul terminase pe locul 7, însă a pierdut la “masa verde” meciul cu FC Vaslui, terminat pe teren 1-1, şi a căzut pe locul 8, iar FC  Vaslui a urcat o poziţie şi a mers în UEFA Intertoto.

În acelaşi sezon, Rapid-Steaua era întrerupt de arbitrul Alexandru Deaconu în minutul 73, cînd scorul era 1-0 pentru Rapid, din cauza unor obiecte aruncate din tribune. Comisiile LPF au dat atunci 3-0 pentru Steaua la masa verde. Rezultatul nu a avut efecte la finalul campionatului în clasament, cei din Giuleşti terminînd pe locul trei, la mai mult de trei puncte de Steaua. Nici roş-albaştrilor nu le-a folosit prea mult decizia de birou deoarece au încheiat pe locul secund.

2. Sezonul 2008-2009
Timişoara a fost penalizată 6 puncte, însă TAS a întors decizia chiar după ultima etapă. Poli a urcat pe locul 2, în locul lui Dinamo, şi a mers în preliminariile Ligii.

3. Sezonul 2009-2010
Meciul Rapid - Poli Timişoara, scor 1-0 pe teren, a fost decis 0-3 de către comisiile LPF din cauza faptului că au fost utilizaţi Varga şi
Bălan, care nu aveau drept de joc. La final, fără cele 3 puncte, Rapid a pierdut ultimul loc de Europa League în faţa lui Dinamo.

4. Sezonul 2010-2011
Meciul Pandurii - Oţelul nu s-a jucat şi a fost omologat cu 3-0 pentru gălăţeni.

Timişoara află azi oficial dacă va rămîne cu licenţa pentru sezonul viitor şi va avea drept de joc în Liga 1 sau dacă îi va fi retrasă şi, astfel, va fi retrogradată.

Chiar dacă nu-i va fi retrasă licenţa de Liga 1, Timişoara va avea emoţii privind participarea în Liga Campionilor, iar dacă nu va fi acceptată de UEFA, atunci Vaslui va merge în preliminariile Champions League şi Gaz Metan în Europa League.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
policar
policar  •  08 Iunie 2011, 22:08

CARE ESTE PRETUL LUI DURU?; NU SE AUTOSESIZEAZA NIMENI?;A AFIRMAT IN DIRECT LA FANATIK CA A FOST CAUTAT CU SPAGA DAR FIECARE OM ARE PRETUL SAU!!!!!!!!!!!

phillipss
phillipss  •  31 Mai 2011, 13:55

sunteti batuti in cap, otelul, sa zicem ca juca si pierdea meciul cu pandurii, tot castiga campionatul, cu un punct avans!

ray51
ray51  •  31 Mai 2011, 13:24

Dragomir are intotdeauna dreptate. In zeci de emisiuni televizate v-a spus: de ce vreti ca SPORTUL in general si FOTBALUL in particular sa mearga altfel decat merge Romania (in speta ECONOMIA/SOCIETATEA romaneasca). Asadar, unde driaku erau trogloditii astia din FRF, LPF atunci cand nea Iancu spargea o societate in particele... Omul facea un matrapazlac romanesc la moda, dar 'rahhatii' aia unde erau. De ce nu l-au tras de maneca inainte? Dobytokk n-ar fi fost sa mearga inainte cu smecheria. daca era semnalizat la timp. ACUM se dau drepti/corecti/curati...Mi-e scarba de porcaria asta nationala si de averile facute peste noapte din delegari/deplasari/cotizatii s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează