FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Al treilea portar al Stelei, Valentin Cojocaru, pleacă azi la Liverpool

Valentin Cojocaru va da probe la FC Liverpool
Valentin Cojocaru va da probe la FC Liverpool

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 01:44

Portarul Stelei de doar 16 ani, Valentin Cojocaru, va pleca azi să dea probe la FC Liverpool. Tînărul goalkeeper se va antrena timp de o săptămînă alături de Gerrard şi ceilalţi "cormorani"

Chiar dacă nu a evoluat în nici un meci oficial pentru prima echipă a Stelei, Valentin Cojocaru a atras atenţia unuia dintre cele mai importante cluburi din Europa. Cojocaru va părăsi azi lotul lui Ilie Stan şi va pleca în Anglia unde se va pregăti 7 zile cu prima echipă a "cormoranilor" de la FC Liverpool.

Cojocaru, care e înalt de 1,93 metri, a apărat poarta roş-albaştrilor în doar două amicale: cu Dacia Chişinău(4-0) şi Zestafoni(1-0). Tînărul goalkeeper ar fi al doilea portar român din Premier League, după Costel Pantilimon, jucătorul celor de la Manchester City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
luciano86
luciano86  •  27 Noiembrie 2011, 04:48

Multa bafta, Vali!

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Noiembrie 2011, 00:56

Pentru binele lui, sper sa ramana acolo. E diferenta colosala intre Liverpool si FC Pipera, in primul rand de mediu. Aia chiar e o echipa profesionista. Ma doare s-o spun, dar asta e adevarul. Steaua a devenit o stana, iar cei care inca nu si-au dat seama de asta, ori sunt spalati pe creier, ori nu-l au deloc!

alfa_centauri
alfa_centauri  •  27 Noiembrie 2011, 00:24

Ar fi extraordinar sa semneze cu Liverpool, desi nu prea ar avea sanse sa joace (16 ani). Dar peste 4 5 ani poate o sa il vedem aparand poarta cormoranilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează