FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alarmă în apărare » Patru fundaşi dinamovişti pot rata meciul cu Pandurii dacă iau "galben" sîmbătă

În tur, Moţi a pierdut 3 meciuri de Liga 1, unul din cauza suspendării, iar două din pricina unei accidentări
În tur, Moţi a pierdut 3 meciuri de Liga 1, unul din cauza suspendării, iar două din pricina unei accidentări

Articol de - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 21:08

Dinamo ar putea fi nevoită să improvizeze masiv în defensivă cu Pandurii, runda viitoare, dacă Moţi, Rus, Grigore şi Luchin vor fi "îngălbeniţi" cu Gaz Metan


Liviu Ciobotariu are la dispoziţie cel mai bun prim "11" pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, de sîmbătă, de la ora 20:20, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Antena 1 şi GSP TV. Probleme mari ar putea interveni chiar de etapa viitoare, în partida cu Pandurii, de la Tîrgu Jiu.

Defensiva, compartimentul unde, deşi roş-albii au probleme, nu s-a făcut nici o achiziţie în această iarnă, ar putea fi decimată după confruntarea cu ardelenii. Nu mai puţin de patru jucători de profil defensiv, plus golgeterul Marius Niculae sînt la un singur cartonaş galben de suspendare. Cosmin Moţi (6 avertismente), Dragoş Grigore (6), Laurenţiu Rus (3), Srgian Luchin (3) şi Marius Niculae (3) au fost sfătuiţi de staff-ul tehnic să evite clinciurile cu adversarii şi intrările dure pentru a nu se ajunte într-o situaţie ingrată la Tîrgu Jiu.
Dacă doi dintre Moţi, Grigore sau Luchin vor fi avertizaţi, Ciobi va fi nevoit să facă improvizaţii cu gorjenii. Scarlatache, Dorel Stoica şi chiar Kone ar putea fi reprofilaţi în centrul apărării.

2.000 de bilete vîndute
Dinamoviştii speră ca suporterii să vină în număr mare pe Arena Naţională, sîmbătă, cu Gaz Metan. Pînă ieri, se vînduseră aproximativ 2.000 de tichete, din totalul celor 20.000 disponibile. Casele de bilete de la Dinamo vor fi deschise zilnic, între orele 10:00 - 18:00, iar în acelaşi interval orar se vor vinde şi în ziua meciului, dar la Arena Naţională. Preţurile sînt următoarele: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 50 lei tribuna I şi 70 lei tribuna I, sectorul 136.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
statham_j
statham_j  •  29 Februarie 2012, 12:37
Postat de aldo_m pe 29 Februarie 2012, 11:50

astia de la steaua stiau de la tv ca gigi le cumpara meciurile cu valiza si ei tot mergeau la meci asta da atasment si inteligenta

auzi bai revolutionarule......vad ca mergeti la meci pe Arena, ati schimbat conducerea? ca asa mancati din gura, cat sunt astia actionari nu mergeti la meci.....uite unde erau revolutionarii de carton.........penibilule!!!!!

statham_j
statham_j  •  29 Februarie 2012, 12:26
Postat de aldo_m pe 29 Februarie 2012, 11:50

astia de la steaua stiau de la tv ca gigi le cumpara meciurile cu valiza si ei tot mergeau la meci asta da atasment si inteligenta

esti inteligent.....sarbatoreati ca tampitii titlurile cumparate de Borcica, sau ati uitat ? sa nu mai spun ca a venit un cioban analfabet si v-a platit sa-i bateti pe CFR.....misto nu?

14mai1948
14mai1948  •  29 Februarie 2012, 11:53

dece pericol daca cei 4 iau galben si stau cu pandurii ? nu uitati ca avem cei mai buni analisti de fotbal si buni la transferuri sa vazut si acum in iarna ca au facut cle mai proaste transferuri au adus jucatori multi dar ce ne trebuia cu adevarat fundas stinga si stoper au uitat sa transfere acum o sa intre ei in teren doar sint legende si capitani dela 13 ani la dinamo precum ciobi ,cornel dinu , ion marin, daca nau adus inseamna ca astia pot oricind sa intre si sa suplineze pe cei suspendati ...toti sint chibiti la echipa ies si isi fac imagine pe seama brendului dinamo dar nici unul nu sa implicat intradevar in performanta echipei mai ales ca borcea e praf cu badea isi bat joc DE DINA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează