FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Alarmă la FCSB: care e primul diagnostic al lui Florinel Coman și ce decizie s-a luat în privința lui. Va fi out pentru derby-ul cu Rapid?

Articol de , - Publicat luni, 23 octombrie 2023 14:18 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 14:19

FCSB nu a pierdut doar puncte în meciul cu FC Voluntari, de duminică seara, ci și pe Florinel Coman, poate cel mai în formă fotbalist al ei în acest start de sezon.

Atacantul a acuzat probleme musculare în finalul primei reprize și tocmai pentru a nu risca să-și agraveze situația a solicitat să fie schimbat, ceea ce s-a și întâmplat, în locul său apărând Octavian Popescu.

GSP a aflat că primul diagnostic pus de staff-ul medical al vicecampioanei e unul extrem de îngrijorător pentru liderul la zi din campionat.

Florinel Coman a suferit o leziune fibrilară la coapsa stângă. S-a luat decizia ca în cursul zilei de mâine să efectueze și un RMN, care va arăta exact cât de gravă este accidentarea.

O astfel de investigație se face la două zile după ce fotbalistul a suferit accidentarea, tocmai pentru a i se retrage cât de cât hematomul creat și pentru ca RMN-ul să arate exact natura leziunii.

Foarte probabil, indiferent de ce va arăta rezonanța, chiar și dacă leziunea e una minoră care n-ar necesita o perioadă de pauză, e foarte probabil ca la meciul cu Petrolul, de sâmbătă seara, Coman să fie menajat.

Dorin Rotariu a recunoscut! Surprins de Gigi Becali înaintea debutului la FCSB: „Erau șanse mai puține!”
FCSB - Voluntari 0-0
Dorin Rotariu a recunoscut! Surprins de Gigi Becali înaintea debutului la FCSB: „Erau șanse mai puține!”

În schimb, dacă se va confirma că e vorba despre o ruptură musculară, atunci aproape sigur el ar urma să fie scos din joc pentru derby-ul cu Rapid, programat peste două etape, pe Arena Națională.

10 goluri a produs Comanîn acest campionat: a înscris de 4 ori și a oferit 6 assisturi

Între cele două jocuri, FCSB mai are o partidă programată, duelul cu Oțelul, din Cupa României, din deplasare.

Soluția rapidă e la Belgrad!

Pentru Florinel Coman, în cazul în care se va dovedi că leziunea e gravă, ar putea să fie luată în calcul soluția de a fi trimis în regim de urgență la Belgrad, unde să se refacă rapid la Marijana.

La fel s-a întâmplat în vara lui 2022, când el a suferit atunci o ruptură teribilă.

46 de meciuria disputat Florinel Coman în tot sezonul precedent, record absolut pentru el, fiind luate în calcul inclusiv cele pentru națională

Conform lui MM Stoica, Florinel a avut atunci o leziune musculară de 18 centimetri, dar după ce a făcut tratament aproape o săptămână în Serbia, s-a întors complet refăcut și a putut să joace imediat. Chiar și ulterior a fost ferit de accidentări.

Citește și;

Gigi Becali anunță două schimbări în echipa de start: „A fost greșeala mea” » Ce spune de debutul lui Rotariu
FCSB
Gigi Becali anunță două schimbări în echipa de start: „A fost greșeala mea” » Ce spune de debutul lui Rotariu
Prezență-surpriză în tribunele Arenei Naționale! Unul dintre preferații fanilor a fost la meci: FCSB a încasat un milion de euro pe el
FCSB
Prezență-surpriză în tribunele Arenei Naționale! Unul dintre preferații fanilor a fost la meci: FCSB a încasat un milion de euro pe el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Burunicolae69
Burunicolae69  •  23 Octombrie 2023, 18:03

Să nu m-ai bată drumul aiurea,trebuie vorbit cu Onea,sigur îl vindeca.

Catalynn_10
Catalynn_10  •  23 Octombrie 2023, 17:21
Postat de fan_nordjylland pe 23 Octombrie 2023, 15:40

1 an cu executare !! Vrem dreptate pe sosea !! Vrem drepturi egale pentru toata lumea !!

Corect! Mă îndoiesc ca domnul Coman Florinel stăpânește limba ucraineană la un nivel suficient pt a putea promova un examen care presupune scris, citit, vorbit, fie el și unul de circulație. Ce nu îmi e clar e pt ce a trebuit să apeleze la așa ceva?! Mâine poimâine ne trezim ca și Tav își obține diploma de Bac la Kiev! :-))))))

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  23 Octombrie 2023, 17:15

Ce vrajeala au astia de la Fcsb! Coman e foarte ok, veti vedea se pune pe picioare pana sambata.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează