FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG, MARŢI, 20:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Albanezul lui Dinamo, Bakaj: "Nu mă aşteptam să văd România aşa slabă!"

Bakaj e dezamăgit de evoluţia naţionalei României
Bakaj e dezamăgit de evoluţia naţionalei României

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 18:07

Mijlocaşul dinamovist Elis Bakaj, 23 de ani, crede că Albania are mai multe şanse decît România la a se califica la Euro 2012.

Nu vrea să fie ironic, dar cuvintele lui dor: "Albania e o candidată la calificare, nu mă gîndesc că Bosnia va fi suspendată. Sincer, nu mă aşteptam ca România să fie atît de slabă la Zenica, dar are timpul necesar să recupereze. Nu mai există echipe mari, echipe mici. Şi Albania e considerată o formaţie mică şi are 8 puncte, iar România are doar două.

Avem şanse mai mari decît România să ne calificăm la Euro, îmi doresc din tot sufletul asta. Şi sper să fim calificaţi pînă la ora meciului cu România de la Tirana".

Despre situaţia echipei sale de club, Bakaj a declarat: "Eu mai cred în titlu, deşi Cupa României e mai accesibilă. Pentru mine este o onoare să fiu la Dinamo, o echipă cu mine în Europa. A zis Claudiu Niculescu că ne dă gol la U Cluj - Dinamo? Atunci sperăm că noi vom marca 4! Îmi pare rău de ceea ce i s-a întîmplat lui Torje la echipa naţională, acele discuţii cu ziariştii, el e un băiat OK, cu simţul umorului".


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
dinamovistulflorin
dinamovistulflorin  •  30 Martie 2011, 16:27

Are 100% dreptate Bakaj , Nu trebuia ca ziaristii sa dea in Torje care tot a mai miscat in acel meci cu Bosnia , ziaristii si toata massmedia sa-i faca pe cei din conducere sa plece si in special pe Lucescu Jr care ne-a facut praf cu tactica lui de aparare .....,toata lumea ii trnsmite ca nu e de NATIONALA dar el nu vrea sa plece .... Ce vrea sa ne mai demonstreze , ca poate sa bata si el pe Luxenburg? ...SA-L IA ACASA LA EL PE MARELE JUCATOR FLORESCU SI SA-L TINA BIBELOU....CA NOI N-AVEM NEVOIE DE FIGURANTI PE TEREN....

gazistu
gazistu  •  29 Martie 2011, 20:40

deocamdata asta ne este valoarea , asta ne e antrenorul si asta ne e jocul cu "aproape" aceeasi jucatori am facut egal cu italia si franta si am batut olanda. bineinteles acelasi lot fara florescu:=)))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  29 Martie 2011, 20:31

Nici noi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează