FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alertă în apărare! » Dinamo a luat doar doi fundaşi centrali în cantonamentul din Antalya

Alexandre Durimel e unul din puținii fundași pe care se mai poate baza Mihai Teja
Alexandre Durimel e unul din puținii fundași pe care se mai poate baza Mihai Teja

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 21:26

"Cîinii" au doar doi fundaşi centrali în cantonamentul din Antalya şi nu au reuşit pînă acum să se înţeleagă cu nici unul dintre apărătorii doriţi.

Teja are primele motive să îşi facă griji! "Cîinii" au deplasat în cantonamentul din Antalya doar doi fundaşi centrali, francezul Alexandre Durimel, 24 de ani, şi Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, în rest jucători de la echipa a doua care nu intră în planul primei echipe, dar au venit ca o completare numerică a lotului.

Deşi s-au mişcat cel mai activ pe piaţa transferurilor în perioada de iarnă, cu patru nume noi antamate, trei dintre aceştia sînt jucători de atac, iar al patrulea, Elhamed, este un mijlocaş care poate juca şi fundaş de bandă!

Toate ţintele ratate!
Noua conducere din Ştefan cel Mare şi-a propus mai multe ţinte pentru postul de fundaş central, dar nu a reuşit să perfecteze nici măcar una dintre acestea:

- Andrei Marc, 21 de ani, Ceahlăul - oferta venită din partea "cîinilor", 250.000 de euro, a fost refuzată de moldoveni, prin vocea preşedintelui Măstăcăneanu, care a precizat că jucătorul valorează mult mai mult.

- Michael Ngadeu, 24 de ani, FC Botoşani - 200.000 de euro a fost oferta celor din Ştefan cel Mare, dar botoşănenii l-au evaluat pe camerunez la peste 500.000 de euro

- Ricardo Machado, 26 de ani, FC Braşov - este foarte aproape să devină liber de contract, după ce nu şi-a primit de mai multe luni salariile de la FC Braşov. Oferta salarială a "cîinilor" a fost cu mult sub pretenţiile lusitanului, care a cerut un salariu lunar de 10.000 de euro. Dinamo i-a oferit acestuia un salariu de aproximativ 6.000 de euro, o ofertă mai mică chiar decît cea pe care Machado a primit-o de la echipa de pe ultimul loc în Liga 1, Rapid. Giuleştenii i-au propus stoperului 8.000 de euro pe lună.

- Alexandru Creţu, 22 de ani, CSMS Iaşi - fundaşul din Copou este poate unul dintre cei mai doriţi jucători în Ştefan cel Mare, dar rivalii din Ghencea le-au luat faţa "cîinilor". Preşedintele Iaşiului, Florin Prunea, a declarat că oferta Stelei este net superioară celor de la Dinamo şi Astra şi că sînt şanse foarte mari ca Alex Creţu să ajungă în Ghencea.

Sub contract cu echipa din Ştefan cel Mare mai este şi cel mai experimentat fundaş central din actualul lot, Andrei Cordoş, dar acesta nu mai este dorit de noul staff tehnic şi este la un pas să plece de la Dinamo.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Pleacă şi Nedelcearu?
Dinamoviştii ar putea rămîne chiar cu un singur fundaş central de meserie. Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, este în negocieri avansate cu echipa din prima ligă italiană, Sampdoria, care l-ar dori din această iarnă. Sursele GSP susţin că în proporţie de 90 la sută, fundaşul va pleca în această iarnă.

Au ajuns în Antalya
"Cîinii" au ajuns ieri în cantonamentul din Antalya, unde vor juca patru meciuri de verificare, cu Bursaspor (Turcia) pe 16 ianuarie, cu Erzgebirge Aue (Germania) pe 19 ianuarie, Guangzhou (China) pe 21 ianuarie, Danemarca U21 pe 23 ianuarie.

Lotul deplasat de Teja: portari: T. Marc, Muţiu, Plăcintă, fundaşi: Bărboianu, Fai, Nedelcearu, Durimel, Dudea, St. Filip, A. Radu, mijlocaşi: V. Lazăr, C. Matei, P. Petre, Boubacar, Elhamed, I. Şerban, Krausz, D. Rotariu, Gavrilă, Tîrcoveanu, atacanţi: M. Niculae, Alexe, Bilinski, Henrique.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Ianuarie 2015, 22:33
Postat de zecs93 pe 15 Ianuarie 2015, 15:31

din cate stiu eu, Cordos daca nu-si gaseste un contract revine la Dinamo, cum pana in prezent nu a gasit ceva convenabil, se va intoarce la noi fara probleme, nu este exclus sa-i vedem si pe Marc,Salageanu Andrade (portaru) in perioada imediat urmatoare

stii bine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Ianuarie 2015, 22:32

sunt convins ca dinamo isi va completa lotul, pana la inceperea returului, chiar si mai devreme. in tara asta chiar nimeni nu mai are rabdare ?

1745flo
1745flo  •  15 Ianuarie 2015, 18:18

apararea e veriga cea mai slaba la echipa, ar trebui facut orice efort in privinta asta, altfel vom mai pierde un an degeaba...:(

Vezi toate comentariile (11)
Comentează