FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

Crețu despre situația de la CS Universitatea Craiova: „E trist. Nu învățăm deloc”

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 12:26 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:12

Alex Crețu, mijlocașul Universității Craiova, este descumpănit după doar 1-1 cu Farul și înaintea ultimelor două etape, la Rapid și cu Sepsi: „E trist că nu ne-am apropiat deloc de locul 3”. 

CS Universitatea Craiova macină în gol și ar putea rata a 7-a calificare consecutivă în cupele europene! Acest detaliu a născut nervi în Bănie, în ciuda schimbărilor și investițiilor din actuala ediție. Se anunță o remaniere amplă la vară, după ultimele două runde ale sezonului, deplasare în Giulești și meci acasă cu Sepsi.

Farul sau FCSB? Titlul se poate da duminică! Toate calculele + cum arată lupta pentru locul 3
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Farul sau FCSB? Titlul se poate da duminică! Toate calculele + cum arată lupta pentru locul 3

Alexandru Crețu a dezvăluit atmosfera de la echipă: „Ne-a chinuit tot sezonul, adversarul ajunge o dată la poartă și marchează”

Lunea viitoare, de la ora 20:30, juveții au etapă în Grant, Rapidul vânează locul 4 al oltenilor. Universitatea Craiova este la două puncte de poziția a treia din clasament, ocupată de CFR Cluj.

Alexandru Crețu a dezvăluit care este atmosfera la echipă după doar 1-1 cu Farul, când formația din Bănie a obținut numai un punct după ce a jucat cu un om în plus toată repriza secundă.

„A fost egalul nimănui. Nu ne ajută pe noi în niciun punct de vedere. Întîlnim două echipe bune pe final de sezon, vedem unde vom încheia. E trist că nu ne-am apropiat de locul 3. Stăm la mâna altora și e trist. 

Eu sunt foarte supărat. Facem aceleași greșeli, nu învățăm nimic. Echipa adversă a ajuns o dată la poarta noastră și a marcat. Ne-a chinuit asta tot sezonul”, a declarat Crețu.

S-a aruncat în aer campionatul, Farul e la mâna ei, are meci acasă cu FCSB, orice se poate întâmpla. E clar, se joacă până în ultima etapă, dar e dureros ce se întâmplă cu noi. Avem și ghinion
- Alexandru Crețu, mijlocaș CSU Craiova

2remize și două victorii a adunat Craiova în ultimele 5 etape și o înfrângere

Citește și alte știri din fotbalul intern:

EXCLUSIV Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru finala cu FCSB! Ce se întâmplă cu galeria roș-albaștrilor

3 informații esențiale pentru Dinamo după supervictoria cu CSA Steaua: au venit banii la băieți + anunțuri importante pentru club

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  16 Mai 2023, 18:36
Postat de Dansss pe 16 Mai 2023, 17:35

Pai de la cine sa-nvatati? Marele Neagoe a invatat meseria asta de la varu-su Piturca!!!! Ne-au mancat neamurile astea doua!!!!

De acored cu tine. Marea problema a Universitatii Craiova este pseudo antrenorul Neagoe. I-am urmarit discursul dupa egalul cu Farul unde el lauda jocul echipei, in conditiile in care, cu un om in plus si 5 atacanti, echipa nu juca nimic din punctbde vedere tactic. Daca asta poate sa spuna un antrenor dupa un astfel de meci, conluzia este fireasca: nu este antrenor!

Dansss
Dansss  •  16 Mai 2023, 17:35

Pai de la cine sa-nvatati? Marele Neagoe a invatat meseria asta de la varu-su Piturca!!!! Ne-au mancat neamurile astea doua!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close