FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Alex Piţurcă s-a înţeles cu U Craiova: "Cu ei negociez, nu mă interesează alte oferte!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Atacantul Alexandru Piţurcă a declarat că a ajuns la un acord verbal cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi spune că oferta primită de la gruparea din Bănie este singura pe care a luat-o în calcul în această pauză competiţională.

"Eu m-am înţeles cu domnul Mititelu, dar încă nu am semnat nimic, iar zilele astea urmează să ne întâlnim pentru a parafa actele. Oferta de la Universitatea Craiova este prioritară pentru mine, nu mă interesează nici o altă ofertă în acest moment", a spus Piţurcă.

Fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă va ajunge la Craiova din postura de jucător liber de contract după ce luna trecută şi-a reziliat înţelegerea cu FC Braşov.

În vârstă de 26 de ani, Piţurcă jr a mai evoluat în carieră pentru Steaua, Regensburg, FC Caracal, ŢSKA Sofia şi Pandurii Târgu Jiu. În sezonul 2005-2006, atacantul a îmbrăcat tricoul Universităţii Craiova, când aceasta activa în eşalonul secund, dar în 11 meciuri jucate nu a marcat niciun gol.

NewsIn

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  08 Ianuarie 2010, 03:39

pt Ion Vasile, nu prietene, nu e cel mai prost care a jucat in prima divizie, cred ca McBreen il depaseste totusi...

 •  07 Ianuarie 2010, 19:50

Aduceti naiba un atacant de valoare...ca asta e mai slab si ca Dina....Mititelule adu urgent portar , 2 fundasi centrali , fundas stanga mijlocas defensiv si atacant de gura portii de valoare, pe la juniorii lui PSV gasesti atacanti de 10 ori mai buni ca Piturca la 26 de ani, lasa olandezul sa faca transferuri sa aduca din Olanda fotbalisti adevarati...

 •  07 Ianuarie 2010, 19:24

asta e unul distre cei mai prosti jucatori din divizia A care au jucat vre-odata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează