FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC TIMIŞOARA 3-3

Alexa: "Era ultima şansă la titlu. Rezultatul nu ne mulţumeşte nici pe noi, nici pe Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Jucătorul lui FC Timişoara, Dan Alexa, suspendat pentru meciul cu Steaua pentru cumul de cartonaşe galbene, a văzut meciul din tribună. Alexa spune că echipa sa a ieşit din lupta pentru titlu.

"Asta a fost ultima şansă de a ne bate la titlu, singura opţiune pentru a rămîne în coasta CFR-ului era să batem azi. Acest rezultat nu ne mulţumeşte nici pe noi, nici pe Steaua.

Sincer, mi se pare absurd să comentez aşa ceva, am văzut că s-a luat ce am spus eu înainte de meci, s-a scos din context. Da, a fost blat şi a dat Contra două goluri. A fost cu totul şi cu totul alt context. Nici n-aş vrea să comentez aşa ceva, mi se pare o situaţie penibilă. Nu comentez. Nu mi se pare important să comentez aşa ceva.

Eram într-o discuţie despre cum trec eu cu Daniel Stanciu la lojă. Am fost suspendat pentru cumul de cartonaşe. Era o discuţie a mea cu Contra, făceam glume că oricum ne bat ăştia, se supără fanii. S-au făcut speculaţii... Să-l întrebaţi şi pe Contra despre discuţia asta. E o aberaţie să insinuezi ceva. Ce imbecil ar vorbi despre un aranjament cu camerele lîngă el?!", a spus Alexa la "Recursul etapei", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  02 Mai 2010, 17:11

eu cred ca in Romania s-a raturnat cisterna cu prosti si toti se dau mari pe aici la comentarii.mai votanti basescieni vedeti de steaua si dinamo ca in curand ajungeti in liga a doua.11 m inexistent la Karamian.sunteti penibili.la viitoarele alegeri sa nu uitati sa votati UDREA care v-a continua nimicul realizat de tatucul vostru BASESCU.sunteti mai prosti decat poate explica orice institut de cercetari.APROPO TOT BANATUL E FRUNCEA PURTATORI DE CAP CA SA NU VA PLOAUA IN GAT.

demonaz
demonaz  •  26 Aprilie 2010, 00:10
Postat de pe 25 Aprilie 2010, 22:50

Baiatu'..te-ai uitat la alt meci...in a 2-a repriza steaua a avut 2 ocazii (penalty si golul al treilea)...Timisoara a avut pe langa goluri, 3 faze fixe periculoase, o faza cand Goga a scapat pe contraatac si sa nu mai zic de posesia superioara stelei..iar tu zici ca au tras de timp? Pai ba cunoscatorule, in deplasare vrei sa aibe 20 de suturi pe poarta, 60% posesie etc? Mai bine spune de faultul de la primul gol cate ceva...ca sa nu deschid eu subiectul..

parerea mea ca tu te'ai uitat la alt meci. Steaua chiar a dominat. Timisoara a avut ocaziile alea datorita catorva lovituri libere din marginea careului.. oferite bineinteles de Coltestu mok, ca si penalty'ul timisoarei de altfel, sau sa mai spun de offside'ul de la primu gol? sau de asa zisul faul din marginea careului? ia gandestete tu inainte sa vorbesti bai "tu"

ecriss
ecriss  •  26 Aprilie 2010, 00:10

Forta CFR Cluj! Noi sa fim campioni si restul nu conteaza. Am ramas doar cu un gust amar dupa declaratiile domnului Iancu care nu rateaza un moment sa atace CFRul. Ura si frustrarea lui n-are limite.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează