FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alexa vrea în grupele Europa League: "E timpul să rupem blestemul!"

Rapidul îşi va afla astăzi adversarul din playoff-ul Europa League
Rapidul îşi va afla astăzi adversarul din playoff-ul Europa League

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 20:49

Rapidiştii nu concep să rateze grupele Europa League, mai ales că vor fi capi de serie la tragerea la sorţi de azi, de la Nyon.

Chiar dacă vor disputa meciul de pe teren propriu din play-off pe stadionul "Dan Păltinişanu", giuleştenii refuză să creadă că ar putea rata calificarea în grupele Europa League.

"Eu mă bucur foarte mult că vom juca la Timişoara, mă întorc acolo unde am avut atîtea satisfacţii. Indiferent de adversar, trebuie să mergem mai departe. Nu ştiu ce echipă e mai motivată decît noi, ne e sete de aerul european. Sigur, e un avantaj că sîntem capi de serie, dar în play-off nu poţi vorbi de formaţii prea slabe", a spus Dan Alexa.

Acesta a fost completat de Nicolae Grigore: "Nu avem preferinţe la tragerea la sorţi, dar aşteptăm cu nerăbdare să vedem cu cine vom pica. Ducem dorul cupelor europene, trebuie să rupem blestemul din ultimii ani".

"Vrem o echipă în dauna căreia să ne calificăm, pentru că e foarte important să jucăm din nou în grupele Ligii Europa. Mi-aş dori să se califice toate echipele româneşti. Ar fi foarte bine pentru fotbalul românesc" ( Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
vulturulvisiniu
vulturulvisiniu  •  05 August 2011, 10:46

Vom face atmosfera la Timisoara , Bravo Dane..Hai Rapidul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează