FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Alexandru Albu i-a pus gând rău FCSB-ului: „Câștigăm campionatul și se închide Bucureștiul!”

Alexandru Albu, mijlocaș Rapid
Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Articol de , - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 21:28 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 08:19

Alexandru Albu, 30 de ani, era la școală când Rapid lua ultimul titlu de campioană. Acum, a trimis mesaje-energizante pentru suflarea rapidistă, care visează din nou la câștigarea Ligii 1, chiar dacă echipa este la 11 puncte de FCSB.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Rapid trage tare să se pregătească pentru bătălia finală din primăvară. Giuleștenii au investit masiv în mercato, în această iarnă, Dan Șucu vrea neapărat să readucă titlul în Grant. Ar fi primul titlu după o pauză de 21 de ani.

Ce l-a uimit pe croatul Damjan Djokovic în România: „Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest”
RAPID
Ce l-a uimit pe croatul Damjan Djokovic în România: „Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest”

Pe vremea aceea, și-a amintit Alexandru Albu în această seară, el era la școală. Și alți coechipieri de-ai săi erau fie elevi, fie chiar la grădiniță. Cătălin Cîrjan, de exemplu, era bebeluș!

VIDEO. Alex Albu nu se sperie de avansul luat de FCSB: „Au mai fost situații cu 15 puncte diferență și s-a întors rezultatul”

„Într-adevăr, FCSB s-a distanțat un pic, dar asta nu ne sperie. În anii trecuți, au fost și 15 puncte diferență și s-a întors rezultatul. Bineînțeles, se mai poate întoarce o dată! Credem în puterile noastre, credem în noi, în jucătorii care au venit, în suporteri, în tot ceea ce ține de Rapid.

(cei de la Craiova spun că ar putea celebra titlul vreme de trei zile) Dacă ia Rapid campionatul, se închide Bucureștiul!”, a reacționat Albu.

Este o perioadă de acumulare, de încărcare, curând vom intra în ritmul meciurilor. Începe campionatul un pic cam devreme, dar orice jucător e fericit că încep meciurile.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

1milion de euro este cota lui Albu pe transfermarkt

Alexandru Albu spune că nu pleacă de la Rapid: „Sută la sută putem câștiga titlul”

Chiar dacă s-a vorbit mult despre plecarea lui Albu și în mercato estival, și în cel invernal, mijlocașul spune că nu a luat în calcul acest detaliu.

„Presa a scris, eu n-am declarat nimic. Eu sunt la Rapid, cu gândul doar la Rapid, sunt aici ca să câștigam trofee. Iubesc acest club și vreau să ajung cât mai sus. Eu zic că sunt șanse sută la sută să câștig titlul. Eram la școală când Rapid a cucerit ultimul trofeu”, a mai declarat fotbalistul.

Toți ne-am analizat, am văzut unde am greșit, unde am interpretat fotbalul foarte bine. Vom face o figură mai frumoasă, ne-am întărit în această iarnă. Mister Bergodi nu ne-a transmis nimic special, încearcă să ne învețe cât mai bine, trebuie să percepem acest lucru.

Djokovic de-abia a venit, încercăm să-i facem treaba mai ușoară, așa am încercat cu toți, de aceea toți se simt foarte bine. Dacă vrei performanță, îți trebuie un lot valoros, automat apare concurență, iar echipa crește. Orice meci trebuie tratat ca o finală.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Alexandru Albu visează la Euro: „Ca orice jucător român. Putem trece de faza grupelor”

Ca mulți alți fotbaliști români, Albu speră și el să prindă un loc în lotul lui Edward Iordănescu pentru Euro 2024.

„Da, normal, bineînțeles. Ca orice jucător român, dar totul depinde de mine, de evoluțiile mele. Am vorbit cu cei din staff-ul naționalei, sunt cu noi în hotel, ne întâlnim, vorbim, ținem legătura.

Cred că putem trece de faza grupelor. E o grupă accesibilă, avem jucători valoroși, o echipă frumoasă”, a reacționat mijlocașul care este din 2021 jucătorul giuleștenilor.

Am loc destul pentru a-mi mai face încă un tatuaj, după câștigarea titlului cu Rapid. Am zone pe piele pregătite pentru asta.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

21de meciuri a adunat Albu în această ediție

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Pasiunile lui Vladimir Screciu: „Pot sta ore întregi la pescuit, fără semnal la telefon”. Când a cântat ultima oară + cine este bruneta focoasă ce-i stă alături

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA » Iată schemele Rapidului, cum se apără, cum atacă, cine are responsabilitatea fazelor fixe! GSP are întregul „tablou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dansss
Dansss  •  08 Ianuarie 2024, 08:54

La anu’ si la multi ani!!!

patratel2019
patratel2019  •  08 Ianuarie 2024, 08:15

Albu va fi negru de suparare la finalul campionatului deoarece Rapid nu va prinde nici podiumul la ce 100 si nu știu câți ani de la înființarea clubului de fotbal! Meciurile nu se câștigă numai cu galeria, mai trebuie sa joci si fotbal.

Catisr
Catisr  •  08 Ianuarie 2024, 00:13

Vrabia mălai ... visează !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează