FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Alexandru Piţurcă: "M-am înţeles cu Mititelu"

Alexandru Piturca, Piturca, Craiova
Alexandru Piturca, Piturca, Craiova

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Liber de contract, atacantul Alex Piţurcă (26 de ani) spune că e foarte aproape să semneze cu Universitatea, echipă la care a mai evoluat în sezonul 2005-2006, în Liga a II-a.

"M-am înţeles cu Mititelu, a rămas ca zilele acestea să parafăm actele. Oferta Craiovei e prioritară, restul nu mă interesează", a spus Piţurcă jr. Chiar dacă sînt semnale că oltenii s-ar fi răzgîndit în privinţa aducerii atacantului, Trică e sigur că transferul se va face: "Alex va semna cu noi în două zile. Am vorbit personal cu el, e vîrful de care avem nevoie".

NOUTĂŢI DIN BĂNIE:
>> Fotbaliştii din lot originari din Craiova, plus fraţii Costea, vor efectua azi vizita medicală. Restul jucătorilor au fost programaţi să dea testele medicale miercuri, 13 ianuarie. Alb-albaştrii se vor reuni luni, 11 ianuarie, la stadion.
>> Michael Baird nu se va mai transfera la australienii de la Adelaide United şi e aşteptat azi la Craiova. El e refăcut complet după operaţia suferită în urmă cu trei luni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  08 Ianuarie 2010, 14:37

pe asta de ce il ia frate sa intareasca banca de rezerve

 •  08 Ianuarie 2010, 09:53

Nici nu a venit bine Wotte si Mititelu a inceput sa faca el transferuri in loc sa lase antrenorul,Doamne fereste si mai ne aduce si un fotbalist care nu ar juca nici in B daca nu ar avea numele Piturca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează