FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 2-1

Alexe a prins încredere după dubla din meciul cu Rapid: "Sperăm la titlu pînă la final"

Marius Alexe aşteaptă acum derby-ul cu Steaua
Marius Alexe aşteaptă acum derby-ul cu Steaua

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 00:25

Marius Alexe a prins curaj după ce a învins de unul singur Rapidul şi anunţă că Dinamo e contracandidată serioasă la campionat.

- Marius, aţi revenit de la 0-1, cum ţi s-a părut Rapidul din teren?
- Sînt foarte bucuros pentru această victorie, aveam mare nevoie de puncte după înfrîngerea cu Bistriţa. Noi am făcut o primă repriză mult mai bună şi am luat acel gol cînd dominam. Bine că am egalat pe final, eu zic că am cîştigat meritat.

- Ai simţit că puteaţi cîştiga la diferenţă mai mare?
- Dacă aş fi marcat eu la acea bară, poate altfel era meciul, poate nu mai tremuram. Important e că am înscris apoi şi că am învins.

- Aţi jucat şi pentru Dario Bonetti?
- Nu ştiu dacă l-am salvat pe Dario, dar noi ne dorim să rămînă alături de noi, este un antrenor foarte bun care ne învaţă foarte multe lucruri. Am trecut printr-o perioadă mai proastă şi sperăm să ne revenim acum cu încă o victorie cu Ceahlăul.

- Mai speraţi la titlu în condiţiile în care sînteţi la opt puncte de Steaua?
- Eu o să sper pînă în ultima clipă la titlu şi cred că şi colegii mei gîndesc la fel. Toată lumea aşteaptă meciul cu Steaua, e un derby, dar noi sîntem concentraţi acum pe partida cu Ceahlăul. Eu zic că dacă batem Steaua, ne vom apropia mai mult de primele locuri. Puteam fi mai sus dacă învingeam Bistriţa, dar din păcate n-am putut. Eu vreau să joc cît mai bine în continuare şi să-mi ajut echipa.

"Cu Steaua ai altă motivaţie, chiar dacă nu e corect spus, pentru că dacă eşti jucător profesionist trebuie să fii concentrat mereu. Dar aşa se întîmplă la aceste derby-uri de tradiţie" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

"Am demonstrat că nu sîntem nici morţi, nici răniţi. Am făcut un joc foarte bun şi mă bucur că am putut para acea lovitură de cap a lui Ilijoski din minutul 88" (Cristian Bălgrădean, portar Dinamo)

"Dinamo nu are cum să piardă în faţa Stelei. O să vedeţi, în asemenea meci valorile se egalează, eu zic că avem şanse la titlu" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
reddogsv
reddogsv  •  23 Octombrie 2012, 13:18

Ar trebui sa mai vorbeasca de titlu si el si Munteanu! Doar cu o floare nu se face primavara!

alexa.09
alexa.09  •  23 Octombrie 2012, 12:04

Alexe este un jucator extraordinar . Aseara a dat dovada de rautate in joc , de ceea ce avea nevoie . Iata , ca incet-incet , Marius isi revine si arata de ce este in stare . Un fotbalist foarte valoros care a inscris de doua ori in poarta Rapidului . Are doar patru reusite in acest sezon , dar imi doresc sa inscrie mult mai multe goluri !

sanduard
sanduard  •  23 Octombrie 2012, 10:20

Bravo Alexe Victorie fara dubii meritata,vaicareala lui Zota este aiurea mai bine ii invata, pozitia jucatorilor la loviturile fixe, Boneti cred ca vrea sa-si faca rau singur cu Alvarez .ori ce jucator de ,,C" pe postul lui este mai bun jucatorul asta este un mare ,,fas"sa aduci de afara astfel de jucatori in detrimentul jucatorilor tineri din tara este intolerabil aici ar trebui sa intrvina federatia si liga pentru protejarea jucatorilor tineri,multi prea multi jucatori straini foarte salbi joaca le echipele noastre.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează