FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe împins la Kuban » Dorinel Munteanu oferă două milioane de euro pentru dinamovist

Marius Alexe este evaluat la 3,2 milioane de euro conform site-ului specializat transfermarkt.de
Marius Alexe este evaluat la 3,2 milioane de euro conform site-ului specializat transfermarkt.de

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 19:47

Golgeterul "cîinilor" ar putea pleca săptămîna viitoare la echipa lui Dorinel Munteanu dacă Dinamo va accepta 2 milioane de euro.

Dinamo le face vînt la cerere lui Marius Alexe şi lui Cristian Bălgrădean. Golgeterul "cîinilor" este cel mai curtat, conform lui Ionuţ Negoiţă, însă preţul cerut de alb-roşii, 3 milioane de euro, îl ţine pe atacantul de 23 de ani pe loc.

"În proporţie de 90 la sută, lucrurile sînt rezolvate. Oferte există pentru Alexe, sperăm ca el şi Bălgrădean să plece pentru că nu-şi mai doresc să continue aici şi nu are rost să ţinem fotbalişti care vor altceva. Kuban Krasnodar este o variantă pentru Alexe, dar mai sînt şi alte oferte", a spus Negoiţă la sport.ro.

Că Dinamo cere mult o confirmă Dorinel Munteanu: "Preţul solicitat de Dinamo mi se pare cam piperat". Surse autorizate susţin că ruşii vor să dea doar 2 milioane pe Alexe.

În paralel, fraţii Becali discută cu cîteva echipe din Spania, atît pentru Alexe, cît şi pentru Bălgrădean, însă momentan singurele bilete de avion pe care cei doi le au sînt cele de Anglia, unde "cîinii" vor merge în cel de-al doilea cantonament al verii.

Kostovski în loc
Dacă transferul lui Marius Alexe se va perfecta, Dinamo vrea să-l aducă pe golgeterul Macedoniei, Jovan Kostovski, 26 de ani, cu 22 de goluri marcate pentru Vardar Skopje, viitoarea adversară a Stelei în preliminariile Champions League.

Atacantul are o clauză în contract, conform căreia poate pleca pentru 50.000 de euro, însă îşi doreşte un salariu de minimum 8.000 de euro lunar. Varianta Duşan Savici, 27 de ani, a trecut în plan secund.

"Astea-s bombele lui Negoiţă!"
Ioan Becali, agentul lui Alexe şi al lui Bălgrădean, infirmă spusele lui Ionuţ Negoiţă. "Terminaţi cu «bombele» astea, care chiar sînt «bombe», că fac rău jucătorilor, care în loc să se pregătească, stau pe internet şi văd ce trăsnăi inventează unii. Să ne anunţe Negoiţă de vreo ofertă, poate nu ştim noi şi o fi venit ceva la club! Bălgrădean a fost la o secundă de a semna cu Rusescu la Sevilla. Dacă nu era înlocuit de Bonetti cu portarul de rezervă în 2-3 meciuri cînd au venit spaniolii să-l vadă, Dinamo lua un milion de euro pe el", a zis Becali la Dolce.

6.500 de euro este salariul lunar al lui Marius Alexe la Dinamo, el nefiind în top la acest capitol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
ionnis
ionnis  •  28 Iunie 2013, 14:45
Postat de mihaienache pe 28 Iunie 2013, 12:29

nebunia de a pleca afara il v-a costa ca si pe altii,v-a ajunge un anonim afara in loc sa fie scula aici unde este apreciat

scula fara bani :))

mihaienache
mihaienache  •  28 Iunie 2013, 12:29

nebunia de a pleca afara il v-a costa ca si pe altii,v-a ajunge un anonim afara in loc sa fie scula aici unde este apreciat

ciocaneanu
ciocaneanu  •  28 Iunie 2013, 11:04

Sa-l dea odata ca de mult nu-i mai sta capul la altceva. A avut tot timpul evolutii oscilante si sa se duca sa vada care-i e valoarea adevarata :-) O sa plinga dupa Dinamo! Impresarii fac mult rau bagindu-le jucatorilor tot felul de gargauni in cap despre oferte si contracte pe bani multi. Breasla asta ar trebui pusa in ordine pe cale legislativa. Nicaieri in lume nu sint bine vazuti si asta dintr-un motiv intemeiat. Sint o mina de capuse care cistiga bani fara sa ajute fotbalul cu nimic.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează