FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe, lovit de accidentare! » Mijlocaşul e incert pentru meciul cu Varazdin

Alexe ratează joi și posibilitatea de a fi văzut de diverși reprezentanți ai cluburilor din străinătate
Alexe ratează joi și posibilitatea de a fi văzut de diverși reprezentanți ai cluburilor din străinătate

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:08

Aripa stîngă a ”cîinilor” nu s-a antrenat deloc ieri, nu este aşteptat nici azi la pregătiri, suferind din cauza unei dureri la aductorul stîng ce-i periclitează prezenţa joi, pe teren, cu croaţii.

Necazul i-a lovit pe dinamovişti cînd le era lumea mai dragă. Marius Alexe, 21 de ani, suferă după meciul de debut cu FCM Tîrgu Mureş (1-0), alegîndu-se cu dureri mari la aductorul stîng ce-l scoate, momentan, din planurile lui Liviu Ciobotariu pentru meciul de joi, cu croaţii de la Varazdin, contînd pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Aripa stînga a roş-albilor nu s-a antrenat deloc ieri, se preconizează ca şi astăzi să stea în afara pregătirilor, abia mîine, cînd se pleacă în cantonament pentru meci, urmînd a se şti dacă intră în planurile pentru joc.

Ciobi a început să caute soluţia de avarie. A şi pus-o în aplicare la şedinţele de pregătire. Antrenorul nu are de gînd să rişte agravarea situaţiei lui Alexe, aşa că vrea să-l mute în acea poziţie pe Cătălin Munteanu, iar în centru, în locul lăsat liber de "Cap de Zmeu", va veni finul său, Bogdan Pătraşcu. Este soluţia cea mai convenabilă pentru dinamovişti, care vor să se bazeze la acest meci pe oameni cu experienţă.

În afara lui Alexe, Ciobi nu se poate baza sigur joi pe Bakaj (suspendat două etape în cupele europene) şi pe Pulhac (accidentat).

Formula de start ar putea arăta astfel: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, Grigore, Diabate - Torje, Kone, Pătraşcu, Munteanu - Dănciulescu, Niculae.

70 la sută din acţiunile ofensive ale lui Alexe cu Tîrgu Mureş au fost reuşite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
radu7angelescu
radu7angelescu  •  26 Iulie 2011, 15:06

poate s-a accidentat la meciul cu tg mures la faza la care, lasat excelent singur cu portarul, a reusit "o chifla" de la 18 m si o pereche de maini in cap

merdisos
merdisos  •  26 Iulie 2011, 07:45

Da dar are Bakaj contract cu Fecaliotii ? Daca nu atunci se explica de ce-i mai mereu rezerva cu toate ca eu l-as baga titular meci de meci.

viorica1
viorica1  •  26 Iulie 2011, 02:04

Asta e cea mai buna veste. sper sa stea pe banca mult si bine. Alexe e varza ca jucator, vopsit si revosit doar doar l-ar vinde. Mainile in cap dupa toate actiunile lui penibile, e specialitatea lui. Bakaj e cu 10 clase peste el si ar trebui sa joace in locul lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează