FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Alexe se teme de Dică şi Neaga: "Atenţie la stelişti!"

Marius Alexe
Marius Alexe

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2011 21:54

Marius Alexe crede că Dică şi Neaga, atacanţii argeşenilor, vor să-i pună piedică lui Dinamo în lupta pentru titlu


- Marius, întîlniţi ultima clasată, aveţi vreo emoţie?
- Chiar dacă e pe ultimul loc, Mioveniul va face tot posibilul să ne încurce pentru că vrea să acumuleze puncte. Cu siguranţă va fi un meci dificil, dar noi vrem să luăm toate punctele ca să rămînem pe primul loc.

- Care crezi că e cel mai periculos adversar?
- Vom întîlni jucători care au făcut performanţă la Steaua şi care vor dori să-şi ajute fosta echipă, însă noi sîntem foarte concentraţi şi luăm în serios lucrurile. Nicolae Dică este şi acum un fotbalist foarte bun, cu execuţii extraordinare, cum a avut şi în finala Cupei, cînd a avut o sclipire care pe noi ne-a costat trofeul. Trebuie să fim atenţi să nu o păţim iar!

- Cu Sibiul v-aţi cam chinuit. E mai greu cu echipele "mici"?
- În partida cu Voinţa nu am reuşit să marcăm repede şi apoi am avut probleme. Sper să nu se întîmple la fel şi la Mioveni, unde vrem să învingem ca să avem un moral bun în derby-ul cu Steaua.

- Vă temeţi de arbitraj?
- Poate s-a greşit la mai multe meciuri împotriva noastră, dar nu cred că arbitrii au făcut-o voit. Nu trebuie să ne gîndim numai la arbitraj, dacă jucăm noi bine şi dăm goluri nu vor mai exista discuţiile astea.

ECHIPELE PROBABILE

Mioveni: 4-4-1-1
22. Coca - 2. I. Voicu, 31. Ad. Iordache, 4. M. Olteanu, 3. I. Baicu - 9. G. Enache, 33. D. Săndulescu, 6. Mărgăritescu, 18. Ayza - 10. N. Dică -  25. Neaga
Rezerve: 32. Cobrea, 7. B. Stoica, 20. Cl. Ionescu, 21. Dina, 23. G. Neagu, 24. Lircă, 26. Coşereanu
Absenţi: V. Gheorghe, C. Tănasă (suspendaţi)

Dinamo: 4-4-2
34. Bălgrădean - 15. Scarlatache, 24. Luchin, 21. Dr. Grigore, 2. Diabate - 26. L. Rus, 5. D. Kone, 8. B. Pătraşcu, 10. Alexe - 25. Dănciulescu, 9. M. Niculae
Rezerve: 23. Naumovski, 3. Pulhac, 14. G. Păun, 19. L. Ganea, 29. Ţucudean, 30. Bucşă, 33. R. Stănescu
Absenţi: Moţi, C. Munteanu (suspendaţi), Bakaj (accidentat)

1 gol a marcat Dică în cele 12 partide jucate pentru Mioveni. Neaga, cu acelaşi număr de meciuri, nu a reuşit să înscrie încă

"Vom întîlni o echipă în criză de puncte şi e clar că se va motiva în plus împotriva noastră. Foştii stelişti de la Mioveni vor să ne încurce şi să-şi ajute fosta echipă"
Srgian Luchin, fundaş Dinamo

"Rică şi Dică sînt învăţaţi să marcheze împotriva lui Dinamo, sper să o facă şi de data asta fiindcă avem nevoie mare de puncte pentru a ne salva de la retrogradare"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş CS Mioveni

"Nu am nimic cu Borcea!"
Nicolae Badea a precizat ieri că nu există nici un conflict între el şi Cristi Borcea în privinţa oportunităţii achiziţionării lui Florin Costea: "În intervenţia de la GSP TV nu am avut nici o trimitere directă sau indirectă la adresa vreunui coleg, cu atît mai puţin la Borcea. În privinţa transferurilor, evaluările sînt mult mai complexe, de natură tehnică, financiară, socială şi administrativă, care implică staff-ul tehnic, conducerea administrativă şi Consiliul de Administraţie. Cred că s-a exagerat prea mult pornind de la o discuţie care a fost privată!".

1.500 de bilete cu Steaua
Dinamoviştii nu s-au înghesuit la casele de bilete din Ştefan cel Mare pentru a-şi achiziţiona un tichet la Derby de România. Pînă aseară se vînduseră aproximativ 1.500 de tichete, fanii nefiind grăbiţi întrucît mai sînt 10 zile pînă la marele meci. Steliştii vor primi şi ei 676 de bilete în cele două sectoare ale peluzei I. Casele sînt deschise zilnic între orele 10:00 şi 18:00, iar preţurile variază între 20 şi 150 de lei.

Citește și:

„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Superliga
„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  27 Noiembrie 2011, 23:29

Neaga a fost un fotbalist mediocru,in timp ce Dica chiar a avut talent insa din moment ce s-a dus la steaua s-a pierdut,acum sunt egali cu 0!cat despre Alexe era un jucator foarte bun si talentat(era principalulu jucator care facea jocul dupa Torje)dar dupa aceasta accidentare nu mai e acelas jucator si nu prea ne mai ajuta dar nu prea avem pe cine baga pe acel post!!ne trebuie neaparat o extrema stanga!!

namis35
namis35  •  26 Noiembrie 2011, 17:56

sper ca maciul cu steaua sa fie al lui Alexe am pariat ca da gol 50 ron

aldo_m
aldo_m  •  26 Noiembrie 2011, 14:08

alexe e NOUL MITEA DE UN AN E TINUT IN TEREN PE MOTIV CA E IMPRESARIAT DE FRATII BECALI ,NICAERI IN LUME UN JUCATOR CARE E SLAB NU E TINUT IN TEREN ,cu alexe titular AVEM UN OM IN MINUS SA VEDETI CA ARUNCA MINGEA IN FATA SI FUGE DUPA EA CULMEA E C-O PIERDE

Vezi toate comentariile (7)
Comentează