FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alvarez pa, Boubacar joacă » Bonetti nu va putea conta pe hondurian în meciul cu Metalist Harkov

Boubacar a dat emoții dinamoviștilor, dar verdictul medicilor a fost liniștitor
Boubacar a dat emoții dinamoviștilor, dar verdictul medicilor a fost liniștitor

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 20:21

Edgar Alvarez are o accidentare mai puţin gravă decît se anticipa, dar tot ratează meciul de joi, cu Harkov. În schimb, Boubacar, entorsă, poate fi refăcut la timp.

Veşti pe jumătate bune pentru Dario Bonetti şi dinamovişti. Boubacar va fi apt de joc pentru meciul cu Metalist Harkov, de joi seară, însă Edgar Alvarez iese din calcule în perspectiva primei manşe a play-off-ului Europa League. După partida de la Chiajna (0-0), cei doi fotbalişti au fost supuşi ieri dimineaţă unor teste medicale.

Ultrarapidul Alvarez, care a evoluat doar un sfert de ceas contra Concordiei, în fapt primele sale minute la echipă, s-a ales cu o contractură la coapsa stîngă. "Nu este ceva grav, o să lipsească, probabil, cîteva zile, apoi o să reînceapă pregătirile. Dar nu joacă împotriva ucrainenilor", au precizat ieri oficialii roş-albi.

Dacă Alvarez va fi doar spectator joi seară, pe Naţional Arena, închizătorul Boubacar, om esenţial în acest debut de sezon în formaţia "cîinilor", are toate şansele să înceapă din primul minut.

"L-am scos mai devreme pentru a nu risca o agravare a situaţiei, mai ales că a mai avut ceva probleme medicale. Are o entorsă, nu e ceva de neluat în seamă, însă nu e nimic grav. Dacă recuperarea lui va funcţiona normal, are toate şansele să evolueze cu Metalist la Bucureşti", au mai spus dinamoviştii.

Diferenţe de "pregătire"
Dario Bonetti nu pare consecvent. Pe Andrei Cristea nu l-a folosit în ultima perioadă la prima echipă, susţinînd că este nepregătit fizic, deşi atacantul poate duce fără probleme ritmul la Dinamo II, unde a şi marcat în ultimele două amicale. Dar pe Edgar Alvarez l-a aruncat în luptă, cu toate că hondurianul nu e la parametri fizici optimi şi nici nu a mai jucat, măcar cîteva minute, într-un meci de pregătire. Iar acest lucru nu convine şefilor, care îi achită mijlocaşului dreapta 15.000 de euro pe lună şi n-au văzut nimic pînă acum de la fotbalistul atît de lăudat de antrenor.

6,25 este media notelor din Gazetă ale lui Boubacar în cele 4 meciuri oficiale în care a jucat, 3 de campionat şi Supercupa, în 358 de minute

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Atac la Bonetti
Impresarul lui Luchin, Cristea Opria, l-a atacat pe Bonetti: "Marele antrenor nu-l bagă pentru că a dat nişte declaraţii. Ce-ar vrea, să punem lacăt la gură oamenilor?! Sper să-l iau cît mai repede de la Dinamo, altfel îl face Bonetti borş pînă la iarnă! E cel mai bun jucător din defensiva echipei, dar Birindelli i-a zis că nu intră în primul 11 deoarece a tras echipa în jos în două-trei meciuri. Am vorbit şi cu domnul Walter, poate merge la Petrolul. Dacă un jucător ca Luchin, de naţională, este ţinut pe bancă din cauza unor antrenori anonimi care vin pe la noi, atunci cînd vrem să ne calificăm la un Euro sau Mondial jucăm cu gloabe!".

Ce zice Il Luce de Metalist
Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior, înţelege de ce n-a mai fost căutat de nimeni de la Dinamo pentru a i se cere informaţii despre Metalist Harkov: "Fiecare tehnician are o altă perspectivă de a vedea jocul echipei adverse, de aceea, probabil, nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. Va fi o luptă între entuziasmul băieţilor lui Bonetti şi jocul combinativ al lui Metalist. Roş-albii au făcut un joc bun cu Barcelona, în amical, iar cei din Harkov evoluează oarecum în genul catalanilor".

Inbox
- Bonetti consideră că echipa sa a jucat foarte bine la Chiajna, fiind nemulţumit doar de rezultat: "Sînt foarte mulţumit, am avut un joc intens şi de calitate. Ne-am creat multe ocazii, am pierdut două puncte aiurea".
- Dinamoviştii au avut ieri liber toată ziua, iar de astăzi vor începe să pregătească manşa tur a play-off-ului Europa League, cu Metalist Harkov.
- Menajat, Issa Ba a ţinut să vină la meciul de la Chiajna şi a asistat la partidă împreună cu familia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  19 August 2012, 18:22
Postat de aly_dinamo pe 19 August 2012, 12:02

Koulibaly m-a impresionat si pe mine..E sigur...Nu se complica si e o adevarata forta a naturii..Despre Galcev...inca nu mi-am format o parere clara...dar mi se pare destul de limitat. Oricum nu are ce cauta titular cu Metalist...E clar ca cel mai bun mijloc este: Boubacar, Issa Ba si Catalin Munteanu...Si cand a lipsit o piesa dintre astia 3...jocul nu a mai mers.

exact. am spus ceva mai jos, formula optima este c munteanu c matei - boubacar - issa ba - alexe/curtean. in schema 4-1-4-1. balgradean nica - luchin - koulibaly - pulhac c munteanu c matei - boubacar - issa ba - alexe/curtean tucudean/and cristea

iry79
iry79  •  19 August 2012, 17:29
Postat de redsef2005 pe 19 August 2012, 11:28

Luchin, cel mai bun din defensiva lui Dinamo!?? Hai să fim serioşi, musiu Opria! Înţeleg că fiecare impresar îşi apără jucătorul, cât de petardă să fie ăla, dar nici să baţi câmpii în halul ăsta!!! Pe dreapta Nica e evident cu trei clase peste omul tău, iar ca stoperi Koulibaly şi Grigore sunt mult peste Luchin, părerea mea... Iar faptul că l-a chemat Piţurcă la Naţională nu e nici pe departe un criteriu care să demonstreze că are valoare, ba dimpotrivă, după cum s-a văzut la cei chemaţi de barbugiu la lot! Aşa că las-o moartă, ia-l şi du-l unde ştii, dacă s-o găsi cineva să-l ia...

sant de aceeasi parere

aly_dinamo
aly_dinamo  •  19 August 2012, 12:02

Koulibaly m-a impresionat si pe mine..E sigur...Nu se complica si e o adevarata forta a naturii..Despre Galcev...inca nu mi-am format o parere clara...dar mi se pare destul de limitat. Oricum nu are ce cauta titular cu Metalist...E clar ca cel mai bun mijloc este: Boubacar, Issa Ba si Catalin Munteanu...Si cand a lipsit o piesa dintre astia 3...jocul nu a mai mers.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează