FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Amendat cu 5.000 €? Pe Matei îl așteaptă nu doar o suspendare record, ci și reținerea unei cote din salariu pentru că a scuipat cu CFR-ul

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2015 00:00

Cosmin Matei va fi sancționat de către conducerea clubului, iar mîine va afla și verdictul Comisiei de Disciplină

Zile negre pentru Cosmin Matei. Decarul care tocmai primise banderola de căpitan l-a scuipat pe Alexandru Păun în eșecul cu CFR Cluj, 0-2, și a primit cartonașul roșu direct. Comisia de Disciplină va judeca mîine cazul mijlocașului de 23 de ani, fotbalistul urmînd să plătească și intern, în sensul că-l paște o amendă considerabilă din partea conducerii.

Conform Regulamentului disciplinar al FRF, Matei riscă între 6 și 12 meciuri de suspendare, iar șefii i-ar putea administra o sancțiune financiară severă, chiar și jumătate din salariul lunar, cifrat la 5.000 de euro lunar. Astăzi se va stabili cuantumul amenzii pentru gestul nesportiv.

"Este reprobabil gestul lui Matei. Un gest foarte urît, impardonabil, nu există circumstanţe la gesturile acestea. Este pasibil de o amendă", a reacționat Ionuț Negoiţă.

"Dacă vede cineva rezumatul meciului sau aude că au fost trei cartonaşe roşii plus antrenor trimis în tribună, ar crede că a fost un meci foarte dur, dar nu a fost cazul. Noi ne ştim greşelile, ni le asumăm, încercăm să le remediem"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
raszzvan
raszzvan  •  17 Septembrie 2015, 16:00
Postat de antreprenor pe 17 Septembrie 2015, 10:45

in loc de 6-12 etape,mai bine l-ar obliga sa citeasca niste carti de bune maniere educatie civica si comportare in societate,ca altfel dupa suspendare mai scuipa iar pe cineva,nu mai tin minte ultima oara in Romania cand un jucator a scuipat pe altu

hai potoleste-te ma..*** fii si tu din vreo familie regala sau altceva vezi ca in sport sunt mereu chestii din astea dar nu mereu sunt zgarmate de presa.. culmea,s-a gasit tocmai un rapidist sa latre de maniere!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonimirea
tonimirea  •  17 Septembrie 2015, 14:10

Pe Scuipciu l-a vazut o tara intreaga intr-un meci cu Dinamo si nu a patit nimic. Cam asta este cu comisiile astea de disciplina ingrasa conturilela Liga si la FRF pentru primele de sfarsit de an.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  17 Septembrie 2015, 12:24

Regulamente de doi bani: pentru scuipat sau insultat arbitrul o gramada de etape de suspendare iar daca-l bagi pe unul in spital joci bine mersi ( vezi cazul Muresan si multe altele inclusiv in Europa) FOTBAL CORUPT!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează