FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Amenințat de Dragomir, a revenit cu o nouă „înțepătură” la adresa lui „Corleone”: „Îmi mențin părerea”

Dumitru Dragomir / foto: GSP
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 19:13 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 19:45

Impresarul Florin Manea a revenit cu noi declarații în conflictul de la distanță pe care-l poartă de câteva zile cu Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.  După ce „Corleone” i-a cerut să-i prezinte scuze în decurs de șapte zile, fiul regretatului Nae Manea l-a mai „înțepat” o dată pe Mitică.

Agentul de jucători care-l impresariază pe Radu Drăgușin, practic „sâmburele” conflictului dintre el și Dumitru Dragomir, i-a prezentat scuze fostului șef de la LPF, însă nu înainte de a sublinia din nou că acesta „nu se pricepe la jucători”.

„Îmi pare rău că am intrat în gura lui. Mi se pare că nu are ochi la jucători, din păcate. Ce am spus era ca o glumă. Poate pur și simplu nu are ochi la jucători, dar asta nu înseamnă că nu se pricepe la fotal.

Eu i-am cerut scuze. Îmi pare rău că l-am ofensat, dar e o părere pe care mi-o mențin”, a spus Florin Manea, la „Digi Sport Special”. 

Dragomir, vijelios: „Îl spulber pe Florin Manea! Are 7 zile la dispoziție”

Zilele trecute, Florin Manea l-a „înțepat” pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru câteva dintre declarațiile pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului, precum comparația dintre Serie B și SuperLiga României și afirmația că Radu Drăgușin, cel mai important client al impresarului, „are carențe”.

Replica lui Dragomir a fost vijelioasă. Acesta a amintit despre plecarea lui Manea de la Rapid, unde a ocupat funcția de director sportiv, și i-a cerut impresarului să-și prezinte scuzele în 7 zile în cazul în care vrea să evite un conflict de proporții.

„Manea se pricepe la fotbal? Ce a condus el? A condus taică-su, nu el! Florin să stea în banca lui, că nu știu dacă e bine. El s-a ocupat de altceva în America și se leagă de mine? Vai de curul lui, îl spulber! Măcar să se priceapă la fotbal! Dacă se pricepea, îl dădea Rapid afară? Spuneți-i că aștept scuzele lui într-o săptămână. Dacă nu, îl provoc să... ne facem de râs.

Păi ce, eu sunt scouter? Negustor de fotbaliști? Când o avea el cum i-am scos eu pe Lăcătuș și alți 10-15 fotbaliști de talie europeană, atunci să vorbească cu mine! Eu de meserie sunt antrenor, să nu uite. El de meserie este altceva”, a spus Dragomir. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Florin Prunea e sigur: „Au făcut cel mai bun transfer din această vară. Fantastic jucător”

VIDEO Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Vmctp
Vmctp  •  19 Iunie 2023, 08:44

Gsp, un cancan ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează